Symphony No 4 In E-Minor

hejhopp!

dagen har varit segare än segast, matte första vi gjorde på morronen sedan engelska och svenska, lunch so då vi plugga musik och nationella i franska, skrivdelen. roligt!

efter skolan knallade jag hem med min balinbjudan för en gångs skull! jag visa den för mor, hon skall ge mig pengar och kommer med 10 kronor.. när vi ska ha 110, jag får tigga lite av fader när han kommer hem. :)
efter denna konversation med mor gick jag upp, planerade att plugga musik och vad gör jag? lägger mig i soffan och sover är vad jag gör! inte bra... så jag ska plugga nu istället.
det är typ omöjligt att kunna allting, liksom vem döper en låt (stycke) till "also sprach zarathustra" det går liksom inte ens att säga :O och alla dessa requiem.

nej nu får det vara nog med detta!
till pluggandet och vidare!
klart slut
lina.


happy toaster!

lås in mig, sedan tar det slut

hej folk!
min klänning har det börjats sy på :) det känns ju lite bra iallafall, har fortfarande ångest över att den inte kommer bli färdig i tid :P men det SKA gå.

skolan är seg och jobbig. kommer faila totalt på matte nationella har jag nu räknat ut, detsamma på musikprovet.. känns bra att fronter fungerar och allting när det är där alla låtarna ligger. iof så har jag ju nu dessa miljoner låtar i min mobil, men jag vet liksom inte hur jag ska öva.. hmm.. :) jag undrar på seriösase allvar hur detta kommer sluta. pengar har jag ont om också, eller ont och ont, jag har inga alls eftersom att vissa bestämmt sig för att det är bättre att jag inte har pengar. det går inte så bra kan jag berätta, det suger ganska hårt att inte typ kunna köpa frukost i skolan när man håller på att dö av hunger då vi inte har någon mat hemma!? hur bra är det på en skala, inte så bra. GE MIG MINA PENGAR TILLBAKA! jag vet att antingen mor eller far läser detta, jag måste ha pengar, plus att jag är skyldig folk sedan innan som jag nu inte kan betala tillbaka eftersom att ni har tagit mina pengar, bra säger jag bra, bra...
jag fattar liksom inte, det finns typ inget straff kvar nu som ni kan ge mig, ska ni låsa in mig i en bur tills jag fyller 18 eller? det är typ det enda som är kvar att göra.

japp, hatiskt inlägg detta, känner att allting går utför just nu.
fick en supermumsig smoothie hos lisa det var dagens enda plus typ.

anjo har removeat sin tandställning! så hon är icket mera ett braceface, det är ovant men ack så bra det blev :D
ideborn fyller år idag också, roligt för honom :) grattis!


fan vad länge sedan! ge mig detta tillbaka :)


BUDDY HOLLY

lördag idag, hade roligt igår, men sådant straffar väl sigsjälvt antar jag :)
vad är oddsen att jag träffar fredrik där förresten? liksom seglar fredrik... hmm?:D
idag har jag gjort saker hela dagen, vaknade ducha, städa åkte och kolla på båten. hem äta, åka till staden och kolla på the buddy holly musical. den var fan bra! :O trodde jag inte, älskar musiken, det är min nya drog (a) det var han brolle som spela buddy. älskar hans glasögon! jag vill också ha såna, men icke! jag älskar honom också förresten, jag är kär :D så söt. det var en galen tant som satt och dansade i stolen och skrek och klappade som en galning framför mig...

nu kan jag inte skriva mera, snart kommer alla och ska äta här :P

pusspuss
lina.


DET ÄR

FREDAG!
tjo! skoldagen var otroligt seg.. franska nationella första lektionen, sedan balmöte, so svenska SLUT!
efter skolan drog jag och louise till staden för att leta klänning till henne, ingen lycka där inte, eller hon hitta en som jag tyckte passa henne grymt bra på topshop, kärlek asså :D färgen var typ perfekt på henne och allting.
-louise, köp den!
vi vandrade omkring ett tag, samt köpte glass och louise köpte skor, lite avundsjuk där... :) jag köpte såndär sprej som man rakar benen med eller vad man ska säga som är på reklamen :D hoppas den fungerar!
sedan drog vi hem, satt bredvid äckliga människor på tåget och nu sitter jag här :P
ska träffa människor vit typ halv sju, vi ska typ äta :P yes! nu skall jag fixa med annat.

hejs!
lina.

haha fan vad länge sen...


KENT

världens bästa band skall nu göra ett nytt åttonde album! hur underbart är inte det? :D



nu till annat :)

hej! torsdag med matte nationella avklarad! är det bara jag eller var den andra delen lättare än första?
efter det hade vi rast i ungefär... ganska länge. jag, louise, anjo, steffie och simon gick till simon, vi flickor snyltade till oss mat och oboy (a) hans hundar hårar extremt mycket. jag är allergisk. ingen bra kombination, plus att dom var typ döda, bara låg på golvet :O vad gör han med sina hundar är min fråga, eller vad gör han inte med dom kanske..?
sedan var det en helt onödig no lektion, en helt onödig matte lektion och en helt pinsam franska lektion...

jag har bestämmt att jag inte ska plugga nånting idag, tänkte och borde plugga musik, men jag orkar inte, har ont i huvet och jag fattar inte riktigt vad vi ska plugga på :) nu känner jag att jag är hungrig, skall nog äta, trycka i mig x antal huvudvärkstabletter sedan kanske jag sover, vem vet?

slut!
story by lina.


.

jag gör just nu allting annat förutom att plugga
fick en ide om att jag skulle göra detta :

och det gjorde jag!

klart slut!
lina.

somliga lever, andra inte

hej alla glada!

onsdag är det väl idag om jag inte misstar mig :) dagen har rullat på, började lite tidigt bara. annars var dagen chill, fysikprov sista lektionen. måste bara säga att det gick över förväntan bra för mig! jag kunnde mer eller mindre alting , as nice. nu har jag det avklarat. började på ett nytt engelska arbete idag som måste göras klart, jag måste fixa franskan, plugga musik och försöka komma in på fronter för att göra det (vilket inte går) och plugga lite till matte nationella imorron... sedan har vi inte så mycket kvar tror jag, eller jo alla nationella typ men jaja, det får gå som det går, inget att göra åt saken!
har fått ett nytt sånt minneskort till mobilen så nu kan allting få plats hoppas jag, det är grymt störande när man måste radera saker för att få plats med typ en bild :P
jaja, nu skall jag plugga!

hare!
lina.


höhöh...

gratis glass och störda människor

tjohejs!

hann icket skriva igår då jag pluggade för mycket för att hinna :)
gårdagen var helt chill, var bara på två onödiga lektioner. bild då jag står och målar i två timmar och sedan mentorstid. sedan klockan halv ett så bär det av till bildsalen för att fixa klart inbjudningarna till balen, när vi har skrivit ut "orginalen" av alla papper hoppade vi ner till kopieringsrummet och spenderade vran tid där tills klockan var tre, då hade vi nästan skurit klart alla papper också. efter det gick vi med alla papper till bildsalen för att få hjälp av våra kamrater med att vika allting, det tog ju sin lilla tid det också, tror vi var klara vid 10 i fem eller nånting... efter det åkte jag och tess till vby och det inhandlades nya fransar för min del. sedan blev det plugg.

och idag har dagen krypit fram. matte klockan åtta, engelska, svenska, lunch, so, franska. vilket påminner mig om att jag måste skriva en franska uppgifrt tills imorron, det kommer jag inte hinna eftersom att mina böcker ligger i skolan och jag nu skall ägna min tid till att trycka in atom& kärnfysik i mitt huvud. efter skolan bar det av in till staden till ben&jerrys butiken för en gratis kula glass! GOTT. på vägen dit mötte jag även annie och sally, trävligt :D (annie, om du läser detta, ring/smsa mig)

sedan vandrade vi vidare till lagerhaus där jag köpte en sån klubba som man ska suga två samtidigt på, en på varje sida. jag och steffie gick omkring så och folk trodde väl att vi var störda i huvet (vilket vi är) sedan hm och åhléns, hem till spånga kom efter det där vi blir hämtade av en snäll jocke med bil,nice :D
NU SKALL JAG PLUGGA, plus i kanten till att artemis sa att provet inte var så svårt :D

tack och hej
lina


i used to rule the world

TJO!
veckan avklarad, känns bra :D dagen har gått snabbt som tusan. jag försov mig så jag missa franskan, kom till balmötet på blocket, som förra gången drog det också denna gång över på so lektionen. men nu är nästan allting fixat. på måndag blir det klippa och klistra som gäller :) knallade efter det till so:n där vi gjorde nåt papper och skulle kolla på en film som inte funka så vi fick sluta. efter det var det teknik, en viss liten fröken satt och sura hea lektionen och klagade på allt och alla som vanligt. hon förtjänar inte sitt vg i teknik...

skoldagen slutade och det bar direkt av till vby då josefin provade sin blivande balklänning, mycket vacker! hon köpte den och vi for vidare in till staden efter att vi mött lisa. i staden blev det t-shirt store, monki, fröken söt, colorez, ben&jerrys affären (nyöppnad i gamla stan! mycket värd att besöka, min nya älsklings affär herregud jag ska bli stammis där), sun nånting, topshop, urban outfitters :) på denna tid hann vi träffa emma hela 3 gånger :O

efter denna vandring hade vi alla ont i våra fossingar, så vi bestämde oss för att ta bussen (ganska logiskt?)
väl på bussen får vi ingen stans att sitta eftersom att det är mitt i rusningstrafik. jag blir mosad in i en barnvagn och så står det en turist unge från frankrike och skriker "un bus rouge! un bus rouge! un bus bleue! un bus rouge!" hela vägen...  ( det betyder "en röd buss! en röd buss! en blå buss! en röd buss!") herrejösses, nog med att dom inte har bussar i paris men lite överexalterad?

gud så långt det blev känner jag.. skall snart äta och sedan ut för att träffa tjejorna :)
lördag till söndag sover jag hos elin eftersom att kag totalvägrar att åka till landet (a) mamma skall även ta mina nycklar för att försäkra sig om att jag inte har någon fest hemma :P skulle jag nog ändå inte ha, är för rädd att saker ska gå sönder :D

nu skall jag sluta skriva, tror ingen orkar läsa :)

ha en bra en!
lina.


TORSDAG

hola folket!

dagen har varit helt chill, var och fixade inbjudningar till balen på idrottslektionen. hörde att dom små stackarna fick springa massor, hah fett synd :)
sedan rullade dagen på, måste bara skryta med att jag och joss fick mvg på våran redovisning! :D och när jag kom hem träffa jag farmor och fick lite kläder (a)

nu skall jag äta mina nudlar och plugga franska tills imorron :D

hejs
lina.


DU SKA INTE TRO DET BLIR SOMMAR?

LOVBILDER.




happy day

HEJHOPP

jag och joss pluggade sönder igår bara för att idag få veta att mikael hade räknat fel på veckorna och att vi inte alls skulle redovisa idag, irriterande? nej inte alls! men vi ska iallafall redovisa imorron på matten :)


annars började dagen bra med håltimme på so:n, eller det var ju lite surt att veta att man kunde ha sovit en timme till men men, bättre än so :D jag och några flickor tillbringade våran lediga tid i parken då vi gungade, lekte, käka tom&jerry kex och hade allmänt roligt. ibland måste man få vara barn :P sedan rullade dagen på, på lunchen lyckades jag snylta till mig en liten bit av simons pizza samt gratis cola och en klubba, aldrig fel det inte:) + att jag slapp den äckliga fisken i skolan. no lektionen var lite seg men fixade till det så vi fick sluta 25 minuter tidigare, sådant är alltid trävligt. förresten gick det bra på musikprovet också.

efter skolan bastämmde jag att jag skulle till vby, slutade med att louise och emma följde med för att louise glömde trycka på knappen när hon skulle av... bra louise, bra! jag köpte en sån "freebra" som jag skall ha under min balklänning sen. den har liksom inga band någonstan, helt av silikon eller nåt och så klistrar man fast den, haha låter skit skumt men den är faktiskt bra! jag har till och med hunnit testa den, var på "födelsedagskalas"/ inflyttningsfest hos min kusin och hennes boyfriend och då fungerade den aldeles utmärkt :D nu skall jag sätta mig och nöta in redovisningen lite till och sedan blir det franska.


freebra, inköpt på twilfit för 300. :)

tjohej
lina.


eko

hej alla glada! det ekar i mitt huvud.
 känner att jag inte har skrivit på evigheter, eller ja, typ ingenting alls på lovet. men nu är skolan igång igen och då får jag allt dra igång med att skriva igen :D
lovet har varigt skit niice! om man bortser får de kalla regniga dagarna på landet, jag drog därifrån så fort jag kunde, dvs med mormor och morfar som åkte hem på fredagen klockan 11, lagom till när jag precis vaknat och allt sådant. på dagen var jag med tess, elin och anja om jag inte minns fel, soligt och aldeles superbra! på kvällen minns jag inte vad jag gjorde, var väl med tjejjorna då också. i lördags var typ skönaste dagen i mitt liv! - jag, tess och elin var i staden och satt och solade vid vattnet vid gamla stan. chillade sönder och åt glass :) tål att göras om! i söndags blev det tjokismat med anjo, tess och elin. på kvällen sov jag hos emma, innan dess stog vi på en fotbollsplan och frös sönder i ex antal timmar... och igår var jag i staden med emma och louise :D
jag har redovisning imorron... och min kropp strejkar, jag har äckligaste förkylningen + halsont och hosta så det räcker och blir över. nu skall jag äta caio!

lina.

ja, mobilen strejkar också så det blev inga bilder.

vågar du vara rädd

tjohejs allihoppa! och gald påsk om det är idag :P

tacka gud för att internet bestämmde sig för att fungera :) jag sitter ute på landet (håtö) det regnar som om det inte fanns någon morgondag och det ser inte ut att sluta på ett bra tag. igår byggdes i stort sett ett helt hus till här på tomten. jag känner mig duktig :D lite mindre duktig idag då jag inte har gjort ett skit. jag vägrar att gå ut i regnet och spika och greja, det blir ändå bara fel... :D

och nu sitter jag här nyduschad med en ansiktsmask och varmt te, nu skall jag kolla på film och chilla sönder!
hare!
lina.


ps. imorron bär det av hemmåt ds.

MONOPOLY

tjohejs folket!

imorse var det väldans vackert väder, jag kunde till och med sola :D lite senare på dagen bar det av till staden med louise. efter att vi varit på urban och oasis så mötte vi lydia då vi knallade till slussen och typ överallt och letade efter ett konsum som vägrade finnas, tillslut kom det ett lidl! räddaren i nöden - köper inte folk som bor i stan mat på mataffärer eller? tillslut så hamnade vi vid vattnet i gamla stan och satt och solade, apskönt! sedan bar det av hemmåt och jag städade mitt rum lite hastigt&lustigt samt åt för sedan kom monopolfolket :) började med att gå och köpa cider och glass. höhö. sedan började vi spela simpsonmonopolet, det gick skitsegt så vi skulle byta till idol - ingen orkade sjunga. så vi hittade ett annat skit roligt spel med typ massa charader och gud vet vad. herrejösses vad vi skrattade åt det :D sedan slutade det med att vi spela tp, det är så jävla svårt så vi satt och gav varann asmånga ledtrådar :P vet inte om det blev mycket lättare för det, men tanken var god! så efter cirkus 4 timmars konstant skrattande gick alla hem. under dessa fyra timmar hann fanny sätta ner armbågen i glasspaketet och jag spillde ut cider över hela mig, känner att jag är lite kletig nu asså... men det löser sig :D jag är fett taggad på att gå ut och göra nånting nu, jag är jättepigg. kommer nog att vara vaken hela natten :P och imorron bär det av till landet, då ska jag plugga minsann! tro det eller ej. bygga arbetsbod ska jag göra också :) och så kommer jag hem lagom till helgen, på fredag :D

ha det så bra!
lina.

ingen charm ingen stil och rostig bil

godermorgon vänner små!
det var ett tag sedan jag skrev. låt se vad som har hänt på senaste tiden. :)
börjar med i fredags då jag träffade louise, tess och elin, dom kom körandes på elins moppe och lekte coola, vi hamnade i slutet av kvällen hos mig och drack varm choklad och spelade kort :D sedan blev det lördag då jag spenderade min soliga 20 graders varma sommardag i staden med moder. det var riktigt mysigt! jag fick balskor, ett par till skor och kläder, vi käka på resturang och åt ben&jerry's i solskenet! mycket trävligt, inte en endaste krona från min plånbok spenderad den dagen (a) tog tåget hem och då bar det av till vby med anjo där vi kollade runt lite, jag köpte mera kläder för maams pengar och ett linne till henne :P sedan bar det av hem till mig där det grillades och anjo skulle sova över. blev en riktig chillkväll med popcorn och grejor. typ min bästa dag på länge!

och igår så vaknade vi typ åt frukost och var riktigt sega, sedan gick anjo hem och jag träffade emma, vi drog till vby där hon och hennes boyfriend diskuterade över telefon vilken film dom skulle se senare på kvällen i typ 40 minuter. segt. efter det drog jag till louise. vi tog bussen till spånga och solade, louise är neger nu, på mig är det bara benen. skumt. efter solningen var vi sjukt varma så vi gick och köpte frysta frukter och åkte hem till louise och gjorde smoothies, yum! hennes far har fått för sig att kasta nåt skåp som nu fick stå i louises rum även fast hon krigade för motsatsen :P
typ vid 10 tvingade maam hem mig från louise och så kom tess på elins moppe och körde hem mig :) sedan var hon hos mig till typ halv 12 då hon skulle hämta elin.

tänkte skriva allt detta igår men paap har fått för sig att han ska sätta tidsgräns på datan. så den stängdes av mitt i inlägget igår...

och varför jag är uppe såhär tidigt kanske ni undrar, det undrar jag med, klockan är typ halv nio och jag bara vaknar av migsjälv :P
DET ÄR GRYMT SOLIGT UTE! och jag och louise ska till solna idag, och ikv blir det monopol med flicksen.

hejsvejs!
lina





nya skor och balskorna fast dom är ju då i lådan :)

LOV





hejhopp i solskenet!

vädret är finare än finast, jag fick påsklov klockan 11.35 idag :D men innan dess hann jag ha franska, möte med balgruppen eller vårfestgruppen som vi nu ska kalla det, har börjat på inbjudningarna som kommer bli supernice, dock behöver vi fixa saker i photoshop, sorgligt nog är det ingen i gruppen som förstår sig på skiten :P men så kan det gå! kom sent till so:n pga inbjudningarna, kollade på film i cirkus 20 min, sedan gick jag till syster som tydligen inte skulle kolla nånting.- skoldagen var slut. :D synd om dom som går till fyra idag asså.
efter skolan ber det av till vby, träffade lolls, fanny och joss. dom hade redan vandrat ett tag så vi gick till lidl och sedan hem :P nu skall jag ut i solen och N J U T A :D

förresten ska monopolkvällen vara hos mig på måndag för dom som inte visste :D

tjingeling!
lina

all i can say is eh eh

det är inte min dag idag.
jag har ramlat och skrapat upp mitt knä samt haft sönder mina byxor och blodat ner dom så nu är dom typ helt förstörda :O kul.

nu skall jag göra so:n och sedan sova :)
hejsvej
lina

ÄLSKA

SOLEN!

tjohejs!

skolan minns jag inte riktigt, antar att den inte var så viktig :P efter skolan bar det av till staden med louise, väl där inne träffa vi på friberg, sedan gick vi och fika. drack nån äcklig smoothie som smaka yoghurt... yum :) sedan träffa vi friberg igen, såg finaste pälsvästen på rea på cubus :D synd bara att jag inte har en endaste krona :P
skulle kolla på en båt, så blev det inte och nu är jag hemma :)

såg även att den nya kate moss for topshop kollektionen släpps idag det ser riktigt bra ut enligt mig, det lär svida lite i plånboken!




hejs
lina

i'm walking on sunshine

hola!

skoldagen avklarad :) so, engelska, svenska, livskunskap, musikprov, no. lång dag! musikprovet gick bra faktiskt :D fast jag vet att jag hade två fel, irriterande! :P

det är grymt fint väder, jag älskar det! varmt är det också, om man sitter i solen och blundar kan man nästan tro att det är sommar, näästan nääästan. :D men det är påväg mina vänner! jag tänkte sätta mig ute och göra so:n nyss, men icke! det är ett jäffla träd som skuggar hela verandan! och jag hade ingen somhelst lust att sitta och frysa i skuggan, så nu sitter jag i soffan med en härlig kopp te :D

nu skall jag plugga
synes
lina.


RSS 2.0