jag är niveablå om vintarna

tjohej

nu är jag hemma från louise efter en mkt trävlig kväll/natt :D
vaknade imorse och va jättepigg, helt sjukt jagvet. men jag gick iallafall upp när anja och lousie sov. sen blev jag jättetrött... och nu så känner jag mig bara sådär allmänt seg och förkyld - inte okej. har inte tid att bli sjuk nu. jag har börjat sätta upp julsaker i mitt rum och resten av huset. det är ju första advent imorron! (: jag älskar det. ska även bara pepparkakor hos mormor imorron, mitt pepparkakshus blev fint förresten, dock lite sär men det är  gulligt. lägger kanske upp bild sen pallar inte gå ner och hämta mobilen nu :P men nu ska jag göra teknik. eller jag ska försöka. önska mig lycka till!

höres och synes
lina.




puff the magic dragon

hanna har gått hem efter att vi suttit väldans länge och garvat åt både charlie the unicorn och sagan om ändringen:D dom är så härliga typ bara "the candy mountain charlie, we're going to candy mountain!" haha det är något som är värt att se. man måste dock ha lite särhumor om man ska tycka att det är kul, men jag tycker att det är skitroligt :D (dom båda är vädra att ses.) men nu har jag kollat på dom enmassa gånger så jag har typ tröttnat :P får nöja mig med julsåger såläne.
annars har det varit värsta slappdagen, det behövdes efter denhär jobbiga veckan. och jag har haft på mig myskläder hela dagen lång (a)


svart linne - hm
blåa mjukisar (sss) - louises
stickade strumpor - papis (gissar på att farmor har stickat dom)


bygga korthus skulle jag tydligen ge mig på att göra också, var lite för överambitiös i början och skulle göra värsta stora. det gick inte. så det blev såhär



såg ut så i ungefär 5 sekunder sen såg det ut såhär


 mycket vackert, jag är typ stolt att jag lyckades, det har aldrig hänt förut :O

jag har fastnat på puff the magic dragon också, skit irriterande men ack så söt! (den är med i sagan om ändrigen det är därför den sitter med lim i mitt huvud) skolfotona har kommit också! lite sent? men dom kom iallafall. ska skicka tillbaka allt skit utom gratis saken (a)
och imorron ska jag, anja och louise sova hos louise. det blir trävligt (som det brukar vara med dom) kommer nog att flumma en del, det blir bra! men innan dess ska jag till min farmor och baka pepparkakshus (: och ja, vi gör väggarna och allting själva. husen blir galet gulliga (lite snea kanske men dom har sin charm) sen ska jag skynda mig allt vad jag  har för att inte behöva sitta där allt för länge... (a) så snäll jag är. mkt pepparkakor i helgen blir det, inte nog med hus inte. riktiga pepparkakor ska det bakas hemma hos mormor på lördag, det är typ en tradition. det är roligt, mysigt och framförallt gott!
kom nyss på att jag har soprov imorron... borde nog plugga. men först ska jag slå in ett superduperstort paket! :D

TJILLIVIPPEN!
lina.

MARSMALLOW TIME

hanna har kommit, dock har joss gått hem. hon tyckte att vi blev så jobbiga för att vi satt och kollade på how to be filmerna och garvade som fan medans josefin försökte plugga so. haha bra det gick för henne då... tillslut blev hon sur på oss och gick hem till sig :D haha vi är så elaka. nejdå. (a) men nu sitter vi iaf och dricker varm choklad med typ ett ton marsmallows i (ja, det är min drog) :D det är gott, bullar äter vi ockå. fan vilka tjockisar!

sen ska vi hitta på andra roliga saker har jag bestämmt (: så nu har jag icket tid att skriva.

tjingeling.
lina.

hej vinter!

jag har precis slagit in årets första julklappar! :D jag anstränger mig så jävla mkt när jag slår in dom, ändå ser dom ut som crap.... jag förstår inte :O nej men så fula är dom faktiskt inte !
titta här.

bilden är lite suddig för jag inte kunde hålla stilla min mobil för att ta bilden
 är typ hyper av allt kaffe..?


och nu när jag sitter här och tänker mina juliga tankar så kommer jag att tänka på SOMMAR! - ja ni hörde rätt. jag saknar sommaren, och allt sommar/landet folk som jag endast träffar på den delen av året. lite sorgligt om jag får säga det själv.




jag och annie ser ju lite allmänt sär ut på varenda bild, men det bjuder jag på!
så mkt minnen.
ögonen kliar - dags att sova.

GODNATT
lina.

hallå. hallå igen, svara mig snälla svara mig någon här hallå...

...den meningen går runt runt runt i mitt huvud helatiden, väldans trävligt.

äntligen hemma! dagen har varit lång. känns som att jag har varit i skolan i två dagar i rad (a) skoldagen var dock inte så intressant, hur kan fem lektioner vara från 8 till 4 ? det är helt sjukt vad långa våra lektoner är... men som tur är kan man alltid ha snöbollskrig på rasterna (och lektionerna) det känns lite bättre då. ellie och jag hade ett seriöst snöbollskrig innan matten..det var skitkul! slutade med att jag putta ner henne i snön, satte mig på henne och mula henne (a) haha fan vad roligt jag hade :D det är så härligt med snö! synd bara att dom säger att den ska smälta bort imorron, jag vill ha kvar snön till jul iallafall! :O

hade också ett ytterst intressant samtal med micke på mattelektionen, han typ stog och predikade för mig om spänningshuvudvärk och spänningar i axlarna och gudvetvad. han skulle tvunget visa alla ställerna som jag skulle få ont på genom att visa på mig så han typ bara "här kommer du får ont" "och här och här" och så peta han på alla dom ställerna.. helt normalt jagvet.

jag var också sjukt irriterad på linderlöw idag, jag vet inte varför men jag bara var allmänt äckligt otrevlig mot henne, jag palla verkligen inte anstränga mig för att hon ska må bra (inte precis så att hon försöker heller) men hon märkte tydligen detta och va på mig hela dagen bara "liiina varför är du så sur för?" "kan du sluta trackasera mig! du gör alltid det" fan vad jobbig hon är, vägra lämmna en ifred. men innan syslöjden stog jag och fanny och kastade snö på henne, det var nog det roligaste jag gjort på länge :D fast såklart var det ju hon som började... (a)

öppet hus på jensen norra ver det också idag (: jag och louise var där tsms. va hade stora problem med att hitta ifrån odenplan punkt punkt. frågade typ 100 människor på vägen haha! men vi hitta tillslut. skolan var äckligt liten och var typ sjukhusig/jobbaktig helskumt... smala korrodorer som fan och såna äckliga stolar som dom har i väntrum på sjukhus :O men eleverna som går där verkar tycka att det är asbra och lärarna verkar också bra, men jag tror inte att jag skulle trivas i miljön liksom.
på vägen hem träffa vi petra och mathilda på busshållplasten, vi missa våran buss och fick vänta på 119 (: och nu är jag hemma. det känns skitskönt för vi har typ inga läxor och är lediga imorron för att samla in pengar till skolan "sri lanka dag" kallar dom det, knappast att jag tänker jobba och samla in pengar för att sen ge dom till skolan. det kan dom ju glömma! så imorron ska jag sovasovasova :D känns bra.



saknar sommaren sjukt mkt, men ser det inte mysigt ut med snö! :D
förresten är jag sjukt taggad på jul, vill ha jul NU!


FARVÄL
lina.

julklappsshopping?

matteprov första timmen idag... kulkul. och hur det gick ska vi inte ens prata om (: sen hade vi engelskaprov, basket på idrotten, det var riktigt kul haha fanny och jag blev fett taggade på att vinna :D (dock gick det icket så bra för vi va typ 2 mot 6) efter idrotten hade vi franska och då kommer paulina med ett oförberett prov bara sådär hejhopp :O okej om det är i typ engelska , men i franska herremingud :D men det gick bra, var inte så svårt. tacka gud. fick också veta att lisa skulle vara linderlöws "fadder" idag eftersom att hon känner sig mobbad av hela skolan punkt punkt :| stackars lisa säger jag bara. men iallafall, efter skolan skulle jag och louise åka till staden för att möta ange och julshoppa ! och när jag och louise står där på stationen som två snälla små flickor och tittar ut genom fönstret.
så säger louise "men oj! värsta linderlöw som springer där?"
jag "men gud, det ser ju ut som hon, dom springer likadant !"
louise "nej men det kan inte vara hon, fett läskigt om det är :O"
jag "jo, men jag svär att det är hon!"
tror ni inte att det va hon också ! precis när vi ska gå på tåget så kommer hon där, självklart ska hon sitta med oss också... men sen kom sertac (: han och hanna som är såååå bra vänner, jag tror att hon tyckte det var lite småjobbigt. jag tyckte det var kul :D
väl på centralen skulle vi ner till tunnelbanan och möta ang, medan vi väntade förklarade louise vägen till hötorget för sertac som verkligen absolut inte hade tid att gå dit men skulle dit ändå? (ofta han inte vet vart det är).
vi mötte ang, jag och hon bytte skor och sen var mitt problem med att halka på allt löst! (rullade ner för min branta backe till skolan imorse för att det var så halt med mina UGGS) men sen så köpte dom enmassa saker, jag hade typ inga pengar så ingen shopping för mig inte! (: ändå lyckades jag få med mig hem att par galet sköna sovshorts (kalsonger?) från dressmann och minimarsmallows! :D ska göra varm choklad nu.

HEJDÅ
lina.


syster förra året i hamra, hennes hjälm matchar in i himelen? (:


...

oops, glömde skriva att kjolen är från hm (:


somliga vet att dom är starkare än andra

har just kommit hem från matte och svenkska plugg hos josefin (: tacka gud för att hon hjälper mig! vi han med att göra lite teknik också, dock väldans oseriöst om jag får säga det själv. alla kmr garva :D men det blir nog bra (a) sen hann vi trycka i oss te + supermassa pepparkakor...GOTT! innan dess så var skoldagen helt okej, känndes lite segt men annasrs rolig! hemkunskapen stog några andra för underhållningen, ett riktigt gott skratt där om jag får säga det själv (: snöbollskrig hade vi också, mina händer dog men det är det värt. fanny skulle mula sin broder som blev mulad av några gymnasiare, när hon kom dit för att ge sig på sin bror så mulade gymnasiemänniskora fanny istället :D det var roligt, dog av garv (a) skadeglädje... nu ska jag dricka en varm kopp te och försöka värma upp mig från att stå ute i snön och vänta på bussen i typ 40 min.. :| det var kallt. men som tur är har jag så gulliga vänner som kommer och väntar i kylan med mig, denna vän är värd guld , tack! <3 men nu måste jag nog ta och dunka in all matte i mitt huvud (lycka till)

kläder idag kommer här också :D
bilden är dock liite sne och allt kom inte med , men jag palla inte (:



grå tröja - att. (åhléns)
spetstopp - zara
svart baslinne (under) - hm
strumbyxor - hm
gråa knästrumpor - hm (syns inte)
rosa skärp från mamis garderob
svarta stövlar - skopunkten

HEJSVEJS
lina.

NEJTACK!

till skolan och alla fucking prov, jag blir galen , jag kan typ inte plugga heller.
hatar matte för jag fattar inte ett skit. hejdå högre betyg...


SNÖ.

det är massor av snö ute! och mer skall det bli, jag ÄLSKAR det :D mami säger att det ska bli värsta snöovädret och att det ska komma 20 cm snö :O det är mkt? det får vi se ur det blir. jag hoppas på att det snöar så mkt att skolorna måste stänga och¨så blir det en snödag! det har typ aldrig hänt men det är på tiden att det händer :D
nu har jag precis kommit ut ur duschen och satt på mig myskläder, gjort te och nu ska jag plugga galet inför matteprovet på tisdag. (är hemma nu förresten) vi får se hur det går, just i nuläget känns det inte så bra...
det är massor av saker att göra denhär veckan. måndag, franskapjäs. tisdag, matteprov. tisdag elr onsdag, redovisa engelska och svenskaförhör. onsdag, öppet hus på jensen. teknik och träningsdagbok ska lämmnas in under veckan. torsdag, srilanka dag då vi ska jobba och samla in pengar till nån skola i srilanka. fredag, so prov -igen. det blir en jobbig vecka... :| men nu ska jag plugga ihäl mig.
HEJDÅ.
lina.

min grymt coola pepparkaka som jag gjorde förra julen . fick lite jullängtan nu :D


kom igen leena vad skulle vi annars gööra

äntligen hemma, (eller hos annie) efetr en lååång dag med massor av roligt :)
så vad har jag gjort idag? -jo, jag vaknade av att becca ringer, går upp och blir överlycklig över all snö som ligger på marken utanför fönstret, går upp fixar mig och klär på mig(annie duschar) vi äter frukost, drar till centrum, träffar becca julshoppar (dock blev det en och annan sak till migsjälv också mihi), åker hem med becca och hennes moder, fixar oss igen, åker till kristin och människor och är där och typ gör saker... och nu är vi TILLBAKA.
måste bara säga att dom har typ fiiinaste lägenheten :O jag blev typ helt "ooooj!" där vill jag också bo (a) sen så kom jag annie och kristin på typ värsta coola (coola och coola?) föreställnings saken. det var typ fett avancerat från början, typ att jag och annie skulle lyfta upp kristin och sen skulle hon volta ner och grejer, men sen så palla inte vi hålla i henne (så starka som vi är) så det slutatde med att hon fick göra en kullerbytta på annies rygg.... inga kommentarer hahah :D
men kul hade vi iaf. nu kmr jag inte på så mkt mer, eller jo men jag pallar inte tänka (a) men här kommer lite blder från typ hela idag. inklusive mina inköp (:

en sak till, hissen va äckligt läskig! värsta fängelset :O :S





nu ska jag typ sova, eller dricka kaffe. eller nåt åt de hållet...
SOVGOTT
lina.

varför får jag inte på mig dina blåjeans

HEJ

har typ nyss vaknat, klätt på mig ätit och allt sånt skit. och har typ liiiite smått bråttom just nu för jag ska nämligen köpa juleklappar! :D så jag och annie ska typ skynda lite nu och sen dra iväg med bussen till täbycentrum.
där ska vi typ träffa rebecca (och hennes vän?) där och fika och grejs vet inte riktigt hur det blir men det ska nog gå. (rebecca är annies kusin för dom som ville veta.) rebecca är också ett biiig lina fan.... men sånt gillar vi (a) har inte träffat henne på guvethurlänge, nej men typ sen i somras (: men nu får jag inte skriva mera. här kmr det jag har på mig idagens fina snö :D

tjockitröja från pappas garderob
vitt linne från hm
strumbyxor från min garderob
långa strumpor från hm
armband från göteborg nånstans.



HEJDÅ!
lina.

för vi dansar och du har så mjuka läppar...

hah eller inte, men den låten sitter som cement med lim i!

oooch nu så har jag och annie startat en vattendrickartävling (ja, vi är seriösa) så vi har gjort en lista som man ska sätta ett sräck i när man har druckit ett glas:D och så har vi typ tjockat oss fett mkt.jag har ont i magen med andra ord... tillåt mig att dö. vi har ätit godis/ostbågar, chips + cola, mat, milkshake, latte och nu så kör vi på fullaste växeln med att dricka VATTEN! en sak bara om min latte, asså annie typ hallde i halva sockerpaketet i min kaffemugg. och då kan man ju fråga sig varför, när jag inte ens har socker i mitt kaffe.... men så blev det iallafall. det var sjukt äckligt punkt. jag borde fått minst två vattenpoäng för att jag drack upp skiten, men icke sa nicke! så skulle det inte vara säger min käre vän anna-karin.då blev det på hennes sätt, nada poäng... (:

men för övrigt så har jag roligt som fan, garvar ihjäl mig åt ingenting saker (a)
vi va ute i snövädret :D älska att det snöar! och vi skulle hyra film men så blev det icket! vi glömde det rent ut sagt, men vi fick med oss en härlig blandning av gräddfil, dipp, tomtebloss och tändare. känns bra!
hade galet kul med tomteblossen, fast tändaren var sämst och typ inte funka att trycka på men det gick bra ändå. (tills annie tappa den i snön och den pajja helt..)
på våran lilla promenad gjorde vi snöänglar också, årets första! glädje på högsta grad :D julkänslan kommer mer och mer. (tänd ett ljus sitter fortfarande och skaver i mitt huvet, domdomdomdomdom....)

snöängel?


                                                            tjock och suddig godispåse
                                                            herremingud....

hoppas jag överlever natten... :|
TJOFLÖJT!
lina.


NEJ MEN HALLÅ

tjafan...

ska typ börja blogga igen, eller annie tvingar mig :D men det blir nog bra.
hur fixar man headern:O? nån som vet? tell me isåfall.
 men jag pallar icket skriva, känns jobbigt nu när jag har en massa andra saker att göra!
men jag skriver väl kanske sen, får se hur det blir. :)

pussilull hahah! :D
lina <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0