toccata Dmoll för orgel

jag har pluggat läskigt länge nu, tror jag kan det mesta iallafall. det känns helt okej. alla dessa låtar låter ganska så likadant när man har lyssnat på dom ett antal miljoner gånger. så det är väl bäst att jag lägger ner det projektet, gör nåt annat och hoppas på det bästa. ska försöka gå och lägga mig snart också, kunde inte sova alls inatt/igår natt eller vad det nu blir :)

sleep tight
lina.

there's nothing else i can say

jag har ont i huvet, livet suger.

nu blir det musikplugg för hela slanten

hejhopp.
lina

DUNDUNDUNDUUUN

tjohejs suckers!

måndag idag då :) dagen har varigt helt okej, var mobbad på bilden och satt i ett eget klassrum.. brakedance på idrotten, det gick ju som det gick, jag är inte byggd för sådant :D missade att vi hade lunch på något sätt så jag åt ingenting och var skithungrig sen. sofia, lina och emma lekte tjockisar mellan matten och no:n
nu ska jag plugga musik och senare ikväll skall jag ut och springa med anjo :)


tröja - weekday
kjol - hm
leggings - twilfit


snart är det lov!
lina

VILKA ÄR HEMMA PÅ LOVET?

ALL DRESSED IN WHITE

igår kväll var allmänt ointressant, gick ut för att träffa tess ett tag ganska så sent, sen när jag kom hem var mor puts veck! min tanke var typ "varför är hon inte hemma mitt i natten?:O" men hon kom efter ett tag, visade sig att hon blev så trött av att sitta uppe och vänta på mig så hon gick ut och tog en promenad :P
yes. idag är det sommartid för dom som har glömt det :) och jag har av en konstig anledning provat maams brudklänning :P



klänningen är gjord för 17 år sen av farmor :D

hejdå
lina.

DOP

igår var jag med louise och anjo, vi kolla på film och sådant, palla inget annat, vi blev fett otaggade för vädret :O anjo och louise somnade så jag fick kolla på filmen ensam :P roligt..

ja...

och idag steg jag och anjo upp klockan nio :O duschade fixa oss och sedan bar det av till farmor och därifrån på min kusins dop :D hon är grymt söt! vi satt i kyrkan ett bra tag, sedan var det typ fika och sådant hrmma hos dom, vi kom hem typ halv sex :O nu har jag precis käkat middag och snart bär det väl av hemmifrån igen :P


kusin och kusin

farbror och hela familjen kusin

älskling och kusin

hejsvejs
lina


T.U.L.F.F.S.T.C.

hanna vet vad det står för iallafall :D

brudar gillar brudar, killar gillar brudar, alla gillar brudar, brudar brudar brudar!  haha den har ju då fastnat en aning i huvet... :P
det är snö ute, det snöar mer snö. det är kallt. det blåser som fan. dom varnar för att gå ut ikv på nyheterna. sverige suger.
 yes dagen började bra, sol, upphittade nycklar och allting. franska första lektionen och sen var det lite annat. linderleef ballade ur på tekniken. :Defter skolan bar det in till staden med fanny, hanna, joss och mathilda. det letades present till lisa som har fyllt år :) fanny köpte underbara strumpisar från topshop! och jag hittade massor med fint där, men dom fick snällt hänga kvar på sina galgar och mina pengar fick ligga kvar i plånkan (de lilla jag har då) sedan blev det chailatte, NAMNAM :D var på lager haus i ett antal för många minuter, sedan bar det av till västa söta godisaffären! som den i pippi typ, helt underbar! dom som har sett den filmen måste förstå min lycka i den affären :D sedan tog vi tbanan hem för vi inte palla gå till tåget och det var en ANING kallt... va någon äcklig kärring på bussen som hostade på mig hela vägen :O det snöa och blåste som fan när jag gick hem. snart flyttar jag till något land som är snällare mot mig.

det är fredag igen! have a good one
lina.

saknar anders+linus


TACK

SYSTER FÖR ATT DU HITTADE MINA NYCKLAR!
jag har letat överallt i hela hustet typ. och så kommer sanna idag och bara "lina jag hitta dina nycklar!" liksom whut?..
dom låg inte på något ställe som man letar på heller liksom. bakom en hylla och bakom ett element, herregud fattar inte hur hon hitta den :O måste vara nånting med att man hittar saker när man inte letar :D så tacktacktacktack!
maam tyckte även att jag skulle ringa paap, men eftersom att jag skriver det här och paap läser min blogg så får han väl reda på att mina nycklar är i tryggt förvar ändå!
nu skall jag knalla till skolan :)
tjohejs
lina.

JAG HAR TAPPAT BORT NYCKLARNA

VART KAN DOM VARA?


hemligstämplad diagnos

hola pojkar och flickor!
nationella i skolan idag då, det gick väl bra, jag var klar när det  var en halvtimme kvar så det känndes jobbigt att vänta :P linda var på bra humör och gick och delade ut dumleklubbor till hela klassen :) snällt av henne! jag hatar att vi slutar fyra på onsdagar, tacka gud för att vi fick börja lite senare än vad vi skulle :D
efter skolan drog jag mig hemmåt, när jag har gått halvvägs så kommer jag på att jag har glömt mina franska böcker, då var det bara att gå tillbaka då tänker jag, och så gör jag det.(men inte blev det bättre för det inte, näädå! hörru saandy...) när jag väl kommer till skåpet så hittar jag dom inte och börjar seriöst fundera på vart jag har lagt dom. det visar sig att dom legat i väskan helatiden, bra jobbat lina! det i parantesen är det nog bara louise som fattar, om ens hon :O :D
när jag kom hem så var jag hungrig så jag fixa värsta smoothie saken YUM! sedan typ sov jag ett tag och sedan bar det av utåt för att springa. jag hann inte springa länge alls innan maam säger att vi ska äta, samt anjo säger att hon vill ut och gå efter att hon har käkat. så jag sprang helt enkelt hem efter typ 20 min :P och så käka jag, taggar som fan för att gå ut efter maten, ringer anjo och så säger hon "nääääh, jag pallar inte är skittrött vi tar det imorron istället" då blev jag fett otaggad på att gå ut själv så jag tänkte att jag kunde ägna min tid till att göra franska läxan som är tills imorron och ändå så hammnar jag här :O hur kan detta ske?
håller även på och funtar på vad för skor jag ska ha på balen, förslag någon? funtar på dessa :


dom är finare i verkligheten (a)

nu ska det bli plugga av!
tjenixen
lina.

döda mig långsamt

vad har hänt med våren?! det är nio minus ute och snö!
vad hände med den sången, "januari börjar året, februari kommer näst. MARS, APRIL HAR KNOPP I HÅRET"? jag är grymt irriterad, vad ska man ha på sig en sånhär dag, fyra strumpbyxor och fem tröjor liksom? jag fryser redan måste dricka te. börjar om typ 50 minuter.

22.38 , tisdag

tjohejs!

skolan var som den alltid är:) efter skolan drog jag och louise in till staden i världens snöoväder! :O (vart är världen påväg?) vi irrade runt överallt och var inne på alla affärer typ tusen gånger :P jag hade världens mensvärk och louise hade ont i sina ben, klago duon nummer ett! vi var på nån affär med grymt många balklänningar, vi blev helt överväldigade och sprang därifrån ner i tunnelbanan och kom upp på andra sidan vägen och var tvungna att gå tillbaka (...) var på monki och hittade finaste solisarna som jag inte köpte, köpte dock ett diadem som jag och lolls tyckte skulle passa skitbra på fanny. ville hon ha det då? NEJ , otacksamma unge :O nu får jag ta det själv :D vilket inte heller är så farligt (a) var på ur&penn ett antal gånger och prova solisar, blev kär, måste åka tillbaka och köpa dom! sedan var det sandy's som gällde, as nice, älskar det :D och sedan precis innan vi skulle åka hem så går vi in på kicks och jag provar nåt läppglans som har världens jäffla plump effekt, det känndes som jag hade tandkräm på läpparna och jag såg ut som linda rosing... big brother här kommer jag! sedan bar det av hemmåt, träffa farmor och fick kläder av henne, ska passa på att tacka henne eftersom att jag fått reda på att hon läser min blogg haha så gulligt :D TACK FARMOR! <3 på lördag blir det dop, anjo ska med, det blir nog bra (a)
engelska nationella imorron, måste ladda upp batterierna (?)
så nu ska jag sova godnatt!
lina.


face to face

yes, det var ett tag sen jag skrev känns det som. i onsdags om jag inte minns fel :) och sedan minns jag inte torsdagen säkert oviktig sedan var det fredag, dagen minns jag inte men på kvällen satt jag och två andra små flickor ute och frös sönder samtidigt som vi rökte vattenpipa, sedan bar det va hemmåt för vi frös somsagt. lyckat!
i lördags blev jag väckt tidigt av en glad steffie och efter ett tag mötte jag upp henne och elin i vby, vi provade kläder hejvilt! tills tess ringde och undra om vi ville vara med och spela cybertown, klart vi ville! vi rushar till steffie och sedan till mig för att byta kläder och skor, sedan till tess och då visar det sig att tiden var bokad 4 och klockan var cirkus halv ett.... jaa däremellan gjorde vi inte så mycket sedan mötte vi tess broder och hans tre vänner och spela cybertown, grymt roligt asså :D efter det tog jag och elin t-banan till vby igen och jag fick pengar a maam och paap för att köpa en jätte söt klänning <3 köpte också mina efterlängtade rosa glajjor från topshop som inte är allt för olika wayfarers, ray-bans. dom är fina, kärlek till dom :D japp, sedan bar det av hem till moi efter en snabb träff med anjo, elin käka hos mig, årets första grillning! senare skulle jag och elin träffa steffie men icke sa nicke! hon skulle vara med patrik och vi blev lämnade ensama :O vi knallade ner till videoaffären och snacka ett tag med johanna och hennes vänner som stog där och frös, sedan köpte vi ben&jerry's, hyrde film och drog hem till elin. satt där och kollade på film som riktiga offer :D maam tvingade mig att GÅ hem från elin, varför, kan man ju fråga gud!
och igår var jag på high school musical musikalen (på svenska) med mina kusiner, den sög.punkt.
och idag har varit ointressant, har typ sovit på alla lektioner usch, och nu är jag hemma och ska plugga på engelska glosor!



mitt bildarbete, någon som kan se att det är fanny? :O



klänning från MQ - 499:-


ganska lika?

nu skall jag plugga!
tjingeling
lina.

förresten! jag ska ta håt i mitt öra, ett till tll min samling.. :D om jag vågar förstås, dyrt är det också.

SOL

idag har det varit världens vårigaste underbaraste väder! inte en ändaste regndroppe!
och dagen är påväg mot sitt slut! men det är fortfarande sol! :O

onsadar är jobbiga, börjar med so då kollade vi klart på filmen så det var chill. på engelskan läste vi typ hela lektionen sen kollade vi på film och på svenskan lekte vi, linda var på bra humör idag! det vill vi se mer av :D sedan var det lunch, jag fanny, lisa, josefin och L satt i korridoren och åt eftersom att alla äter samtidigt så finns det inte mycket plats i matsalen, alla trodde väl att vi var störda i huvet :) sedan livskunskp då vi talade om hur vanligt det var att man kallade varann fula ord i skolan och hur okej det är, det visade sig att det var vanligare än vanligast och att det vra ganska okej :P sedan musik och inställd no lektion!
efter skolan drog jag, fanny, lousie och hanna till staden för att möta ange och därifrån gick vi skilda vägar för att gå på jakt efter de ökända skorna som lisaplace fick alla att bli kära i. både lousie och fanny hittade dom, ja vill också ha dom, men icke sa nicke! inga pengar i fickan eller i plånboken för den delen. sen bar det av till megastore och rean där fanny och hanna plockade på sig rätt bra :D dom spenderade sina pengar och jag spenderade hannas (a) hon var snäll nog att köpa två kulor ben&jerrys till mig! :O hon som jobbade där var dock ny, snålade på glassen och gav hanna fel smak! sådana borde inte få jobba där :D när jag kommer hem, kommer jag inte längre än till sängen och sov där tills nu. mina planer på att plugga stenhårt rubbades där lite känner jag, så det ska jag ta tag i nu :D samtidigt som jag funtar på att ha mina lila ballerinor från topshop imorron och balla glajjor som jag hittade här hemma :D

tjohejsan!
lina.


VIKTIGT

lina har pluggat i två timmar. och vad har jag gjort med resten av tiden? - jo allt som jag egentligen inte behöver göra! klickat runt på allas bloggar en halv miljon gånger, kollat på alla möjliga onödiga program, druckit te, hjälpt syster med läxan, gjort 300 situps + massa armhävningar och sådant - ja helt onödiga saker! jag får panik på mig själv, jag måste plugga, men allt annat är liksom roligare än soboken, speciellt de sidorna om andra världskriget som jag ska läsa. ska även försöka tvinga maam att låta mig vara vegeterian igen, hon låter mig inte, fast det är vissa saker som jag bara vägrar att äta men iallafall. jag ska komma på en taktik :D höhö lycka till lina!
att blogga ingår i min "allt är roligare än so" lista så nu när jag har gjort det så ska jag gå och göra nåt annat som är helt onödigt.
väääldans nödvändigt inlägg

TJOHEJ
lina.




just another day

jobbig dag, börja med att jag glömde nycklarna hemma och kunde då icket komma in i mitt skåp, jobbigt! hade matte, engelska och svenska sedan slutade vi :) då drog jag tess, elin och steffie till vby och kolla lite där, sedan vidare mot kista för att kolla på tessie efter balklänning till tess tror jag att det var. till våran stora fasa hade dom tagit bort den affären så vi åkte hem igen :P under den korta tiden vi va där lyckades vi träffa en superträvlig kille som vi stog och snacka med ett tag. det finns normalt folk i världen iallafall! och nu sitter jag här, händelserik dag känner jag.
nu - so och te!
hejsvejs!
lina.


ursäkta suddiga bilden men jag kan inte hålla mobilen så stilla som det krävs för att bilden inte ska bli suddig :D
__________________________________________________________________________

PS. utegångsförbudet är slut!  DS.


HERREJÖSSES

JOCKE BERG FYLLER ÅR IDAG! G R A T T I S :D <3
och vidare till annat, det vill säga skolan.
började med bild, jag ritar av fanny, det blir jävligt ballt om jag får säga det själv :) håller på och funtar på vilka färger jag skall färglägga henne med :P hela lektionen gick bra ända till slutet, då L bestämmer sig för att torka bordet i 10 minuter och alla andra får vänta och hon blir självklart arg och anklagar mig och sofia för att ha snackat skit om henne. vilket vi inte gjorde men jag önskar nästan att vi gjort det (a) och sedan var det lunch, L var fortfarande sur och satte sig vid vårat bord och sa att sofia had satt en "till salu" skylt utanför hennes hus och lagt ut en annons på nätet och gudvet vad :P (sofia satt inte ens där)  sedan blev det slagsmål mellan de två flickorna i korridoren, såg inte hur det börja men undertiden så sades det ett antal fula ord och en macka kastades iväg. och gissa vem som mackan landade på då? med smöret åt fel håll och allting så landar mackan såklart på MIG! helt oskyldig står jag en bit ifrån och pratar i tele med min käre vän elin och från ingenstans kommer en macka flygandes... min reaktion = "elin jag måste lägga på... AAH VAD ÄCKLIGT! SKÄMTAR DOM MED MIG, VAD ÄCKLIGT" sedan fortsatte det med att joss skrattade åt mig, jag panikade och sofia och hanna bråkade, sedan kom en lärare och stoppa allt, fett synd :) nu har jag smörfläckar över hela mig, tack flickor! sedan flöt dagen på, på idrotten så hade ellie och lisa lektion och då bjöds det på dans, det var roligt speciellt vissa :D sedan matte och no, då micke sa till alla människor med två x kromosomer (tjejer) att föja med honom för ett allvarligt snack om the L .
snipp snapp snut så var sagan slut!

nu ska jag ge mitt so pluggande ett nytt försök, eftersom att det inte gick så speciellt bra förra gången.
hejsvejs
lina.

dressy

balklänningen har börjat jobbas på nu, det känns bra :D hon som ska sy den va här och måttade på mig nyss hon tycker det ska bli skitkul, det skulle nite jag tycka :P tur att någon gör det. hon ska även laga min tröja så det känns bra :) jag skall sätta mig och plugga so inför provet på fredag, det ska nog gå bra, andra världskriget här kommer jag!

men först - swords and sandals med super bra fusk :D merci hanna för att d delade med dig av det! :D:D:D:D

have a nice one
lina.


______________________________________________________________________

UPDATE:
gud vill inte att jag ska plugga so, fick världens papercut på mitt finger när jag öppna boken :O får ta det lite senare då.


somliga älskar att slå sönder en vit tandrad

hej folk!

japp söndag idag då. hatar söndagar det är typ pluggdagen, även fast jag ha pluggat typ hela helgen så känner jag pressen! :O haha nej, driver :P jag har iallafall varigt duktig, gjort som micke sade - nämligen börjat göra nationella prov i matte (gamla då villsäga) har kommit fram till att huvudräknar delarna är relativt lätta behöver bara friska upp minnet med lite grader och sådant. men delen som man får ha miniräknare på är grymt svår! :O förra årets prov va typ nån jävla tärning som man skulle räkna ut saker på :O en fråga är tillexempel såhär: "på en åtta sidig tärning finns ettan alltid mittemot åttan, tvåan mittemot sjuan osv. gör motsvarande undersökning med två åttasidiga tärningar som du gjort med sexsidiga tärningar" min reaktion till det är ju bara ett stort "URSÄKTA VAD?" jag kommer faila så stort känner jag :) och igår ägnade jag min dag till att inte göra så mycket, tjänade pengar för jag hjälpte maam klippa en buske och pluggade, äckligt väder var det också, ovanligt. senare gluttade jag på melodifestivalen, döda henne som vann! hon är läskig och man hör inte vad hon sjunger, speciellt vackert är det inte heller efter det så dog jag typ, hade ingenting att göra. good times, good times!
och nu är det söndag, syster och paap kommer hem idag, jag ska tvinga paap att hjälpa mig med animationssaken eftersom att det var lite mer komplicerat än vad han förklara det som. och nu - lunch.

tuudles
lina.


emma med glajjsen och prinsviktor waaaay in the back, resten är oviktiga :)

goes ladidadida

panik/raseriutbrott i förra inlägget... det är typ över nu säger vi :)


lite suddig menmen.

tee - lindex eller kappahl eller vad det var, tycker dom är typ samma (a)
strumpisar - topshop
väska - MQ
grej i håret - gjort själv
armband - topshop
sedan hade jag ävn en grå stickad tjöja från sand :)


ha en trävlig dag, (kväll?)
lina.


FREDAG DEN TRETTONDE

IGEN! yes, detta året ska det tydligen vara fredagen den trettonde två gånger, tyckte att det räckte bra med förra gången. idag har varit mycket värre... dagen började bra med att det funkade bra på nationella och allting, slutade tidigt, gick och köpte godis med hanna och fanny. men när jag lämmnat dom åt sitt öde så börjar allt med att jag får ett TRÄD på mig! det gjorde grymt ont, tacka gud för att det inte var så stort :O sedan halkar jag på vägen hem samt går in i väggen, sedan får jag en hylla på mig hemma och så har jag bråkat sönder med maam, vi pratar inte längre. roligt roligt. får väl se vad som händer sedan, spännande!
kanske ska huset rasa ihop vem vet?

DÖDA MIG LÅNGSAMT
lina.

torsdag

kändes som att det inte va så värst stor idé att gå till  skolan idag, en lektion som dessutom var idrott, då jag skulle ha haft en lapp med mig och tim hade blivit sur... :D lika bra att stanna hemma då tänkte jag! och så blev det, har typ nyss vaknat och duschat ska vara i skolan klockan ett för utvecklings samtal med mikael... det blir ju roligt. och imorron är det en ganska så chill dag, vi  har np i engelska hela dagen, först skrivdelen och sen har vi en halvtimmes rast och sedan har vi hördelen sedan slutar vi :D det känns bra. och i helgen har jag typ ingenting att göra, skittråkigt. ska typ sitta inne och dö, och plugga. framförallt matte eftersom att den inte funkar som jag vill och matteboken vägrar samarbeta och förklara saker :O blä för det!
och vad ska jag göra nu då? jag har ju redan klarat ut the sims spelet på mobilen (a) får gå och ta bort mitt nagellack.

höres
lina.

play that happy song

jag är typ sjuk, har varit hemma hela långa dagen. inte har det varit skönt heller för jag har suttit och skrivit om mitt so arbete, men nu är det iallafall klart. pp:n till cancer saken är också klar, det har joss fixat :D ska tvinga paap att fixa en animation också, detta kommer bli sjukt bra asså! annars så har det inte hänt någonting idag, inte igår heller för den delen :D livet är trist, det är snö ute - jag hatar det. vart är våren om jag får fråga?! nej nu ska jag inte vara så negativ, inte för att jag känner att det finns så mycket positivt men då får jag väl sluta skriva då :D


är inte dessa grymt söta?
från hm är dom också, det kan man icket tro, måste ha!
 det är ju helt galet vad fina kläder dom har på topshop just nu, för att inte tala om skorna! *dregel* jag är desperat efter pengar! hatar maam för att hon tog mina... vill ha dom tillbaka, fyfan! måste shoppa, vill ha sommar nu! :D


jaa, jag kunde inte hitta mönstret så jag krafsade ner på ett ungefär på ett papper hur min balklänning ska se ut, den kommer ju då vara lila, finfina färger tycker jag allt :D




nu skall jag ägna min tid åt annat
tjohejs!
lina.


update

hola allihoppa!

har inte skrivit på hela helgen :P uppenbart :D annie var  här, vi flummade, hyrde film och tjocka oss både fredag och lördag. anjo kom och hälsa på på lördagkvällen då hon skulle låna kläder för hon skulle till oliver (det blev ju dock helt misslyckat men det är en helt annan historia) jaa, jag och annie kollade på melodifestivalen och sådant trävligt. dagen efter, alltså söndag så tog vi tåget till älvsjö för att gå på båtmässan :P det var fett dyrt att gå in :O typ 350 per person :O ingen är väl villig att betala så mycket. tur att vi hade gratisbiljetter :D väl inte så träffade vi erik och gabrielle efter ett tag, dom är så grymt söta tillsammans så man typ börjar gråta! :D vi snodde ballerinakakor och fick nån skådespelares autograf, sedan åkte jag hem :) (notera att jag hela helgen ´har behövt stå ut med pappas gamla skitmobil som touchen är sönder på!) anjo kom till mig på kvällen, vi glodde på whipeout och drack cola (a)
 
och idag, måndag har varigt en ytterst händelserik dag! började med bild - jag och joss blev klara med kubismen och ska nu börja med popkonst (vi skall göra en fanny båda två) och efter det var det lunch - matsalen har börjat med "dagens soppa" trävligt... sedan mentorstid, idrott med kryssarkung fanny och jag lekte andra världskriget och gömde oss i ett "koncentrationsläger" humor måste man ha ibland! :D sedan matte - fick tillbaka matteproven, no och sedan bråkade jag med maam alltid lika roligt. och sen följde louise med mig för att välja ut mönster och tyg till min balklänning :) det tog tid men kom fram till att den ska vara lila och jag kan inte lägga in bilder eftersom jag inte har någon kamera någonstans :P

och nu är jag hemma, paap kom nyss med ny mobil som jag ska h i typ 169 dagar och sedan få en ny igen :D haha ja, jag räknar :P nu måste jag sätta fart med mitt cancerskrivande! josefin blir inge glad på mig annars... :D

tjohejs!
lina.

ps. paap har fått värsta coola bilen som han ska ha i en vecka, en porsche (stavning?) om jag inte minns fel. ds.

lina ditt rum ÄR en walk-in garderob...

hej jag har ingen mobil...
jag skulle få en ny idag eftersom att min gamla helt har gett upp på livet! så jag och paap åkte till vby och skulle fixa en ny - sluta med att dom tog min gamla och att jag fick ett minneskort och ett simkort kvar, lyckat! men han sade att jag skulle få en ny mobil typ imorron så jag får väl ta och överleva. den nya mobilen ska jag ha i cirkus fyra månader, sedan ska jag få en ny igen :D inget mig emot iallafall :)

men iallafall, skolan är seg och onödig. dagen såg ut som följande: franskaprov, randig tid, so/lunch (eftersom att vi inte har någon riktig lunch på fredagar) och sedan teknik. efter skolan ringde jag paap, skulle se att han var hemma men icke sa nicke! han var i finland minsann! :O så jag kännde att det inte skulle göra någon skada alls att knalla med fanny och hanna ner till coop för att göra deras fredags inköp av godis, själv har jag ju då inga pengar så jag fick kolla på (fick ett äckligt grönt tuggumi av hanna som jag tuggade på en gång och sedan spotta ut så det räknas inte) sedan gick jag en omväg hem. när jag kom hem fick jag för mig att fota och räkna alla mina skor. pallade inte ta upp dom som var där nere så det fick bli dom jag hade i mitt rum :) när jag ställde tillbaka skorna fick jag städpanik och började städa hela mitt rum, sen kom pappa och jag blev inte klar och nu har jag ingen ork eller lust att städa färdigt! klagade på paap att jag inte får plats med varken kläder eller skor där dom ska vara och tjatade om att jag vill ha en walk-in garderob, fatta vad ballt det skulle vara! och då kommer paap med en fräck kommentar och säger "lina ditt rum ÄR en walk-in garderob.." det betyder ju ungefär samma sak som "nej lina är du dum i huvet eller? klart du inte ska få en sån!" men till annat, annie skall typ komma till moi idag, det blir trävligt :D


jaa det är ganska många bara där! sedan har jag diverse flipflops, ballerinor och annat på nedervåningen + svarta pumps som är hos anjo och bruna stövlar som är hos ellie. :)

ciao!
lina.



UPDATE: fick låna en mobil av paap, jag tappa den i golvet och nu funkar inte touchsaken, det är inte min dag.

REGULAR

tjohejs

torsdag idag, allmänt ointressant dag hände typ ingenting :) inte så mkt att skriva om höjdhopp - jag och louise dog av en tjockmatta, lunch, no, matte, franska och nu är jag hemma. ska försöka övertala maam och paap om att jag ska  få gå på peace and love, undrar hur det kommer gå... ska även ta ett allvarligt snack med ´dom om att jag har hittat massor med kläder som jag älskar! men som dom aldrig har använt :O så varför ska dom ha kvar det? - ingen anledning :D och så skall jag göra pannkakor till hela familjen, trävligt - nånting som jag kan iallafall :D
nu skall jag plugga franska inför provet imorron



två oversize kavajer som jag mystiskt hitta i mamms garderob :O

gaalet söt slips med musse pigg på! :D

och så har vi mina kläder idag.
svart linne - hm
kjol - maams garderob
vit kofta - topshop, systers garderob
diadem - ingenaning
skärp - maams garderob

ha det bra!
lina

IT'S ALL ABOUTE ENGLISH

hola folket!

engelska dagen avklarad :D den var ganska så chill ändå, thommy snacka förvånandsvärt bra engelska :P det var bara lite roligt att han sa "sink" istället för "think" och såna saker. efter en lång so lektion med diverse nationalsånger och tekniska problem så var det engelska. alla gick till aulan och där sjöng vi såger med göran, det var ganska så chill. sedan kom det två killar från london till lektionen. det var bara grymt pinsamt... ingen sa nånting och dom trodde väl att vi var allmänt störda i huvet (viket vi är?) det var lite wierd när dom fårgade vad vi gjorde på lunchrasten och vi bara "äter?" och sen kom linda och bara "jaa, dom äter, smyger runt hörnet och röker och sen kommer dom tillbaka" alla typ ".... :O" och sedan sa ena killen "jo men då är det ju exakt som i london!" haha fett konstigt men :D den ena killen som hälsade på var för övrigt galet söt! (a) jaja, nog om det, lektionen efter var det svenska - på engelska. vi lyssnade på massa redovisningar av stackars elever som tvingats skriva om sitt svenska arbere till engelska :P
sedan var det typ två timmars lunch eftersom micke gjort en plan att han skulle slippa prata engelska med oss, så han ställde in den :D jag och några till var med på andra gruppens livskunskap, den var konstig... vi lyssnade på nåt avslappningaband och alla låg på borden. när det precis hade lyckats bli tyst och alla var seriösa så säger killen på bandet "lägg dig helst på rygg och knäpp upp byxorna" detta resulterar ju såklart i att alla börjar asgarva! det var ju lite småroligt :D slutade med att många sov... sedan var det musik, sedan no då vi kollade på två filmer - en om motorcyklar och den andra om berg&dalbanor. ja ganska så konstigt fattade nada :D
och nu ska jag återgå till pluggandet!

är franska provet imorron eller fredag?:O


skjorta - gina
kjol - hm
knästrumpor - systers garderob
diadem - gina tror jag

CANCER

jaha, då sitter man här igen :) skoldagen har rullat på, matte klockan åtta imorse , emma har kommit hem från new york med världens jet lag :P hon var ganska så trött hela dagen. sedan hade vi engelska om jag nte minns fel, efter det svenska med redovisningar, lunch, so, franska typ tråkig dag, det hände inte så mycket alls. glömde franska böckerna hemma så den lektionen känndes ju lite halv seg.. efter skolan åkte jag och joss till henne för att plugga på vårat cancer arbete. jaa det gick mest ut på detta : "eeeeeuuuuwww!" "fan vad äckligt, jag börjar gråta" ja - äckliga cancerbilder alltså jag kan inte ens titta på mat längre... USCH! jag skall skriva några rader om lymfkörtlar och grejs också, men det får bli senare, innan dess skall jag plugga franska :D imorron kommer hela skolan se likadana ut, trävligt. om man ska ha kjol ska den gå över knäna - har ingen sådan, tror inte det är någon som har det. så det kommer jag verkligen inte ha. höga klackar får man inte heller ha, det tänker jag ha ändå. skiter i vad dom säger vi lever i ett fritt land! :D


CAAANCEER! :O

en sak till innan jag går vidare i livet :P linderleef var jobbig idag, höll på med sitt himla "luften är friiii" typ hela dagen... sånt gjorde man väl i typ fyran? okej, nu släpper jag det :D nu skall jag plugga!

KLÄDER:

lila tröja - dressman
grått linne - hm
gröna strumpisar - twilfit
halsband - glitter eller nåt
skärp - paaps garderob

100% REAL

tjohejsan!

måndag idag då :) alltid roligt, eller inte :D men dagen rullade iallafall på, bild första lektionen - inte så intressant. livskunskap, idrott, matte då jag satt och dödade fanny och hennes mattebok samt bröt av min penna (tror ideborn smittade av sig med sin ilska på mig) givande no lektion, joss och jag skall redovisa vårat arbete för cirkus 40 personer :O för många om man frågar mig. men det får väl gå iallafall, kommer inte klara av att kolla på alla äckliga cancerbilder man typ svimmar när man kollar på dom! :O jaa, det har inte hänt så mkt annat idag, vanlig måndag - imorron är det tisdag, börjar åtta med matte.. ja, det säger ju ganska så mycket i sig :)

engelska dagen närmar sig också, alla lektioner skall vara på engelska den dagen och vissa som råkar ha sina svenska redovisningar den dagen får helt enkelt ändra om hela grejen så att den blir på engelska :O snällt linda, snällt. lärarne har också kommit på en dum idé att alla i skolan ska ha svart underdel och vit skjorta på sig... det ryktas att alla tjejjer måste ha svart kjol också, iof är det inte ett så stort problem för mig men ett desto större problem för andra :) lite elakt tycker jag nog :P

sedan var det nåt annat jag tänkte skriva som jag har glömt :D
NEJ jag kom på det! på idrotten gjorde klassen värsta wierda saken. alla skulle hålle en tjockmatta över huvudet och så skulle alla i hela klassen klättra upp på den och sedan hoppa ner, en i taget såklart. det såg grymt roligt ut! :D



och här kommer dagens skolkläder:

blå tunika - indiska
mina kavaj (?) - hm
strumpisar - twilfit
halsband - glitter om jag inte minns fel, kan även ha varigt ur och penn eller något liknande :P

ÄNTLIGEN

ÄR JAG HEMMA! efter 6 och en halv timmar i bilen så har jag nu kommit hem. dagen har i stort sett sugit ganska så hårt. paap väckte mig och hanna klockan 10 i 7 tidigaste tiden denna vecka (även fast vi gått upp tidigt varje dag :O) jag sov ju då i sängen som var överst = äckligt varmt och allmänt äckligt + att någon hade lagt spaghettisar ? på min hylla över sängen, vad fan är det för nåt liksom :P men iallafall så slår jag i mitt knä skithårt i den dumma stegen direkt efter jag har gjort min dagliga "slå-huvudet-i-lampan-när-jag-går-ner-från-sängen" och sedan så fick vi städa hela huset och packa ihop paaps och systers saker! :O kan dom inte göra det själva? bara för att syster har träning så får vi leka askungen... när dom kommer hem så har jag och hanna städat 4 av 6 rum så jag sa till paap "nu får ni städa i hallen och badrummet för vi har gjort resten" och han typ bara "VA nej jag tänker inte städa i badrummet, det är ju ni som har varit där mest!" så jag fick göra det också, roligt....
hemska äckliga dag!
 
och imorron är det skola... känner att jag älskar livet just nu! ska skriva mitt älskade cancer arbete och plugga till roliga franskaprovet och plugga till underbara musikprovet - roligt! :D:D:D överambitiösa lina är påväg med stormsteg!

- till något minst lika roligt!
1. dom har världens billigaste marabou på ica supermarket i åre, hela 18 kronor för 200g :O
2. L och H såg en ytterst rolig människa med ett och ett halvt randiga byxben
3. chokladfabriken i åre är bäst, hur mycket gratis choklad man vill!
4. L och H kollade på melodifestivalen igår och åt ben&jerrys :D
5. L och H har även världens ballaste (snabbaste) handslag med varann!
6. mitt hår blir helt fuckat av åre vatten som jag även är allergisk mot...

den sista var ju verkligen höjdpunkten på hela veckan! (missta mig inte nu, jag har duschat iallafall)


jag tror alla kan se vad detta är...

någon som har ritat med krita på en vit vägg i huset och det var inte jag.

vårat ända roliga :D

något jag hittade i besticklådan...

illustration av fanny



nu skall jag gå och duscha, dricka varm choklad och lite annat :)
tuudels!
lina.

RSS 2.0