GRATTIS

till min vän FANNY som fyller år idag :D hoppas du får en good födelsedag tillsammans med din tvilling själ hanna... :D

okej till annat,
hade trävligt med flickorna igårkväll, kom hem runt ett nånting.
och nu idag så har jag typ sovit hela dagen, eller ja typ bara chillat sönder kollat på film och sånt :) just i denna sekund så har jag galet tråkigt och har typ inget att skriva om så hejsvejs på er!

lina

positiva tankar

tjo allihoppa!

skolan är seg.
är nervös som fan inför nationella.
det är kallt.
jag är sjuk.
döda mig.


okej det negativa avklarat! tänkte att jag skulle bespapa er lite med allt mitt klagande så det blev kortfattat. skoldagen har varit seg, suttit och frysit sönder på alla lektioner för vi inte har någon värme i skolan menmen, tänk på dom huvudlösa barnen i afrika fan! (a) linderleef dampade sönder på mig och louise på so lektionen (oväntat) vi typ satt och pratade ytterst tyst om man jämför med alla andra, och L typ vänder sig om och bara "TYST" och vi sade emot henne och så höll det på så ett tag. sen så hade vi en liten break i lektionen, sen när vi kommer tillbaka så sätter sig L och lutar sig fram så louise inte kan se vad det står på tavlan, louise ber henne att akta så hon kan se, hon flyttar mer åt fel håll så hon kan se mindre och sen säger hon typ "det är PRECIS såhär det känns när ni pratar!" sedan fortsätter lektionen och vi med vårat pratande. då kommer L på ett nytt sätt att störa oss på nämligen så fort vi sa ett ord så sparkar hon på vårat bord. irriterande? - ja lite lagom sådär... iallafall så satt vi där och skrek lite på varann sen kom anton in i bilden och typ flippa sönder på L, typ "MEN SHIT GE DIG! DU ÄR SÅ JÄVLA FUL OCH ÄCKLIG" och typ massor, kastade pennor på henne bla. hon typ ignorerade det ? det var nåt nytt :O  sen när lektionen var slut så typ sparka anton på hannas bord och massor, jag blev skiträdd, thommy också. han fick typ en hjärtattack... stackaren :) sedan var det svenska och det var inte så intressant.

efter skolan drog jag och lolls till barkaby och glodde på en jacka till henne sedan tjocka vi oss på donken.. :D mucho trävligt. sedan åkte vi till jakobsberg (?) louise leker rik och köper en jättefin kofta (eller vad det var) från gina och älskvärda skossingar från hm + present till bella. sen åkte vi hemmåt. och nu sitter jag här, fast nu skall jag baka cupcackes :D

pussisar
lina.



roligt bloggande...

mit huvud dödar mig, det gör så äckligt ont helatiden... så det suger. har varigt hemma idag också, har gjort klart alla arbeten och sånt, har franskaläxa till fredag tydligen, fattar inte vad man ska göra. måste sätta mig och plugga matte, men det går typ inte för jag kan inte tänka typ. så nu ligger jag typ efter missar massor i skolan. jag vill inte vara sjuk. men nu ska jag inte klaga mera om det.
jag har inte gjort någonting förutom att typ plugga, sova och klagat på att jag har ont överallt idag. framgångsrikt jagvet! jag ska försöka tvinga mig själv att gå till skolan imorron, får se hur det går :) jag är jättehungrig nu, har typ inte käkat nåt idag, pallar inte gå ner och fixa något :P jag får väl göra en ansträgning.
nu skalla jag göra något annat!
tjingeling
lina.

forever21 skor




hello folket

jag är sjuk, mitt huvud dödar mig. det liksom ekar i mitt huvud när jag pratar och allting :S så det låter jag helst bli med...
men annars så har jag denna trävliga dag inte gjort så mkt mer än att plugga och att vara hos doktorn. är klar med svenskan och no saken nu iallafall. no:n skall jag redovisa imorron så jag hoppas verkligen att jag inte är sjuk då. hela gruppen kommer typ få ig då, inte bra :O plus att jag fattar nada av matten just nu, eller inte det där med svt sakerna. så äckligt komplicerat, josefin får väl bli min räddning ännu en gång... (a) jaa väldigt händelserikt, jag har typ nåt äckligt virus så jag kan inte få någon medecin mot skiten. så jag får gå omkring och vara sjuk.. :\ 

tycker också grymt synd om louise som har så ont i tänderna sina, hoppas det blir bättre snart!

nu skall jag återgå till mitt pluggande, tjolahopp
lina.

_______________________________________________________________________

16.15
update. mamma tror att jag har bihåleinflamation.. roligt värre.
 

GE MIG SOMMAR NU


klänning-topshop
bruna skor-urban outfitters
armband-urban outfitters
klänning-urban outfitters
brun väska- urban outfitters
halsband-urban outfitters
svarta skor- topshop
vit klänning-urban outfitters
brun fransväska-topshop
_______________________________________________________________________

min dag har väl varigt okej, skolan ver otroligt seg. men idrottslektionen var skitkul:D jag och bella höll i lektionen, alla dog... (a) men vi hade iaf roligt. annars var det inte så mucho att orda om :) jag hade roligt med flickorna igeå, såg bröllopsduellen, den var helt okej. det blev helt andra bullar när jag kom hem. det tänker jag inte ens ta upp..
jag har så äckligt mycket att plugga denna vecka så det kanske blir lite tunnt med bloggande. det får vi se! nu skalla jag göra franska.'

hejdå
lina.

STRESS

tjo folket!

sitter just nu hemma, har egentligen icket tid att blogga men jag gör det ändå :D
hade trävligt med flickorna i fredags. chillade gaalet igår och tjockade mig med chips, dip + film med moder :) och idag så har jag varit inne i staden med steffie och elin. vi provade skor i evigheter, men jag hade bestämmt att om jag skulle ha skor så fick det inte bli mer än ett par. och så blev det, ett par skor alltså :D sedan gled vi omkring på NK och dreglade över alla sjukt snygga saker där, men ack att det ska vara så dyrt!
provade finaste klänningen på en affär där! den var perfekt färg och allting så nu vet jag iaf vilken färg jag vill ha på min balklänning(a) sen vill jag nog ha den ganska så likt där uppe med, men klänningen jag provade där var på tok för lång! jag kommer dö av värme om jag har den så lång plus att den kommer bli förstörd. så jag ska ha en kort klänning, eller inte så kort men typ till knäna :D men nu måste jag börja fixa med annat.




färgen är mycket finare lila i verkligheten :D


skor från hm

tjingeling!
lina.

tror du att kärlek är som sångerna vi hör

äntligen hemma, är helt slut herregud...:O
skoldagen har varit väldans chill, ända lektionen som var jobbig var franskan första timmen... funderade starkt på att skippa den, men icket! läxa fick vi också, som vanligt alltså. efter det var det so som gällde inte mycket hände då, vi kom dit, lyssnade i tre sek och sedan "thommy, får vi gå och äta, vi har ingen lunch idag" sen var den lektionen slut = lååång rast :D sedan var det teknik, lyssna bara på redovisningar, och förlåt alla som redovisade men jag lyssnade inte så speciellt noga (a) emma och jag hade annat roligt för oss.. :D efter skolan bar det va till staden med emma (tacobar, igen jävla tjockis jag är) sedan blev det den vanliga rundan med topshop, hm och alla skoaffärer :) (funderade på att köpa kjolen fanny älskar, men det känndes så elakt så jag lät bli). sen drog vi till brommaplan och satt på donken och väntade på kristine i cirkus en timme, mycket lärosamt! sedan kom hon och jag var trött och på det sämsta humör jag någonsin varit känndes det som, så jag åkte hem medans dom drog vidare till viktor rydbergs gymnasium som hade öppet hus. påväg hem träffade jag på elin, tess och anna. vi stog och snackade ute i kylan ganska så länge. sen började jag frysa och allting så vi ska typ synas senare, ska även träffa anjo sedan (louise också?) men nu skall jag hjälpa moder att laga mat, har även hittat en musse pigg tee som jag bara älskar och måste ha!


dresscode


tublinne - topshop
jeans - cheap monday
hade även svart kofta från hm + jacka, skor, väska orkar inte skriva :)

hejsvejs!
lina.


NEJ

kent vann inte ett skit på rockbjörnen...
ÄR FOLK HELT FUCKADE I HUVET ELLER?!

+syster har tagit den braiga laptopen med sig till typ nånstans, så jag är fast med en stört sämst dator...

internetskit....

har varit på öppet hus på södra latin :) älskade det! ska lätt söka dit, jag trivdes verkligen, coolaste aulan herregud:D så det var roligt. innan det så började min dag med att gå typ en halv mil på en sjö... i norrviken, det sög men lite roligt var det ändå haha :D fanny kom inte, eftersom att hon hade tappat bort sin jävla plånbok så hon mötte oss när vi efter mycket slit tagit oss till centralen. vi käkade på tacobar, sedan vandrde jag och fanny till topshop medans resten gick till weekday. när vi kom ut därifrån hade jag med mig två par skor och fanny ett par. jag ringde josefin, dom var i gamla stan och fikade och skulle sedan åka hen (dissa oss stört mkt?) men vi kännde oss inte så taggade på att knalla ända dit och sedan åka hem så vi kollade vidare i affärer, fick stötar i ögonen och lite annat... :D köpte ben&jerrys gjorde vi också. efter det mötte vi louise och halkade oss mot gamla staden, satte oss på sten stures och drack te och berättade spökhistorier... kulkul! sen irrade vi runt och letade efter södra latin som vi hitta efter ett bra tag :D

mitt internet har varit fuckat jättelänge så jag kunde börja kolla på rocbjörnen typ 10 i 9 :O:O en timma sent fan! inte min dag, nu vet jag ju inte vad som har hänt, men det ser tyvvär inte så lovande ut....



skossingar, båda från topshop 330 kr för båda!! :O



tjockitröja - papis
i <3 goodies superman tee - topshop
grå kjol - topshop
strumpisar - twilfit
vit halssak - lindex


vi höres!
lina

KENT FÖRFAN

kent är bäst i hela världen, döda dom som säger att det inte är musik... (the sär?) älskaäkskaälska dom! <3

alloo :D
har kommit hem från anja och öppet hus :) hos anja blev det amerikanska pankakor NICE ! riktiga tjockisar vi kännde oss som efter... :P vi typ däckade ett tag i sängen och sedan bestämmde vi oss för att knalla ner till skolan där det var öppet hus. vi hoppade hela vägen till skolan för det var så halt (a) och mitt i allt hoppande lägger jag in en fin kommentar "jag känner mig som en kines" anja börjar garva hahah :D låter kanske inte så kul, men tro mig, det var kul :) sedan vandrade vi genom skolan till salen där dom skulle ha rättegång. satt där och kollade på den, stört rolig! första gången garvade alla sönder för linnea såg ut som en turk eller nåt åt det hållet, hon hade satt håret så hon hade skägg och mustach och sen hade hon en rosa halsduk på huvudet som turban :D hahah herregud. eftersom att första gången var så misslyckad körde dom igen sen och alla var dödligt seriösa. bra jobbat flickor och pojkar! och jaa... sen halkade jag mig hemmåt, och nu sitter jag här :D


jag och anja, eller?.....

immoron bär det av till romme! dock int för mig, ska tsm med fanny, hanna lj, josefin, lisa och några fler? åka skridskor med allas våran älskade thommy! jag har inga skridskor så jag undrar hur detta ska sluta, ska även på öppet hus på södra latin imorron, snälla gud låt det vara bra där! hahaha inte för att jag är så värst religös men försöka kan man väl få göra. (a) nu skall jag ägna min dyrbara tid till annat. hejsvejs!

DRESSCODE À LA LINA

grå oversize tröja - mq
lila linne - hm
strumpisar - twilfit
vit halsduksak - lindex (jag bytte dock till en brun från gina)

synes!
lina.


PANKISAR :)

JAG OCH ANJA ÄR TJOCKISAR! och inte har jag sagt att det är negativt :D
skriver när jag kommer hem :D

tudeluuuu
lina.

håll ditt huvud högt

nu är jag tillbaka från östra real, största snobbskolan, såg ut som harvard lawschool/greveholm/slott/sjukhus eller nåt åt det hållet. det var fullt med äckliga snobbar med slickat hår. rent ut sagt jag hatade det, ingenting för mig! - positiva lina i farten! nej men till annat nu :D grattis ännu en gång till bästaste lillasyster , älskar dig! <3 och jag är så trött på detta äckliga sverigeväder, regnregnregn, vägra ha nåt annat väder. vinter och jag är inte precis bästa vänner... jag får också uschligt torr hud på vintern, därför ska jag göra västa fixa-linas-hud-spa-sak typ nån dag när jag har tid :) tänkte att jag skulle använda mig av delvis detta :


bodyscrub + bodybutter - the body shop
set med nagelfil, nagelolja och handcreme - primer
överlack och lila nagellack - depend


sen tänkte jag slänga in en dagens klädsel också innan jag fortsätter med mitt svenska arbete :D'

TOPSHOPFREAK?!

tee - topshop
kjol - topshop
kofta - topshop
strumpisar - twilfit
hade tidigare under dagen en stickad tröja från vero moda :)

tudeluu
lina.

låt mig iallafall drömma

sitter här och drogar skor, skorskorskor i massor! det är typ min drog. så ge mig pengar! borde plugga, det får bli senare :) ska på öppethus på östra real om ett tag, ska svänga förbi hanna kl halv 6, alltså om cirkus en timme :D skoldagen har varit seg som fan, skolan är det nu för tiden? inte så mycket att orda om egentligen, det regnar/snöar ute (slaskar kanske) mitt måste just nu är läppglans, jag har blivid beroende som fan... :| menmen, så kan det gå hahah! kolla in dessa härligheter!

if i was a rich girl...




jimmy choo
dior
gucci

ge mig pengar!
outfit kmr kanske sen, hejdå
lina.

GRATTIS

grattis syster som fyller 13 år idag! :D <333

I <3 TOPSHOP

jag sitter här och halvpluggar, lyssnar på kent, och framförallt drooogar topshops kläder på deras hemsida, dom är fuskat snygga seriöst ! och tacka gud för att alla gäster typ har dragit nu :D (a) min kusins pojkvän (andreas, och han pratar som andreas i centralskolan!) var här och hälsade på också, han var grymt söt! herregud honom vill vi se mer av :D borde fortsätta plugga. - pallar jag? nej! det är jobbigt.

'



supersöta saker till våren/sommaren -09!

för nåt vi inte visste att vi gjort

tjo folk!
sitter här i soffan och fryser sönder, varför är det så kallt?
ska iaf få gäster om ett tag, syster fyller år imorron... jag har inte tid med gäster, måste plugga. får dissa dom och plugga istället :D dagen var galet seg, lektionerna bara kröp fram. idrotten var dock rolig :) vi körde nåt med bollar, vårat lag mot linderlöws. det var krig helt enkelt:D och det var roligt, bra sätt att ta ut sina agressioner på haha!
när jag kom hem kommer mami upp med en solotidning, alltid lika trävligt med såna överraskningar (a) man fick ett gulligt läppglans med, det smakar jordgubb, annars var det inte så speciellt. fick även ett nytt diorläppglans av papi eftersom han "råkat" tvätta sönder mitt andra.. jaa pappa vad kan man säga... haha jag kom nyss på att man känner äckligt stor skillnad på billiga och lite dyrare läppglans, shit så fjollig jag låter nu ;D nu ska jag hjälpa till med att fixa nåt skit :)
hejdå
lina.

dresscode:


 tee - frank Q
tjockitröja - dressmann (papis)
svart baslinne (som kjol) - hm
rosa bälte - mq
strumpisar - hm




läppglansnojja!

DAGENS VILL HA.

topshop

ps. älskar låten på drift (den i friendsreklamen)

söndag

hallåhallå
inte så mucho intressant har hänt i mitt liv idag :) har bara chillat och kollat på film med emma :D
igår däremot var jag ju på öppet hus på thorildsplan, vet inte riktigt vad jag tyckte det var väl ganska så fint och så men jag vet inte :) jag, louise och ange upptäckte att man fick gratis kakor, frukt, kaffe, loka och massa saker typ precis när vi skulle gå. så vi sprang en sista runda och letade efter allting (a) efter det åkte jag hem och typ gick till sofia för att sedan träffa ellie och karin. efter ett tag hos sofia drog vi till gudvetvar lingon nånting... det var kallt som fan för vi fick inte gå in nånstans. så vi satt typ 20 pers ute på ett dagis.. inte så nice. men sedan träffade jag johanna :D vi hade galet kul tsm och garva sönder typ hela kvällen, vi drog runt på massa ställen sluta i spånga och att vi skulle träffa några killar från lidingö eller nåt. dom var jätte osociala! herregud, jag dog. tacka gud för johanna var där :) jaa, sen drog jag hem och kolla film typ vid ett eller nåt sånt. och nu sitter jag här, ska göra det sista i matten nu.
hejdå!
lina.


älskar denna klänning!
den är från asos.com

morgon

hej vänner, fiender och jag vet inte vad :D
jag sitter i min soffa och är sjukt trött, gick och la mig runt halv tre igår. innan jag la mig så var jag ute men mina flickor tess, elin och steffie, eller ja ute och ute, vi träffades iallafall :D när jag kom hem (runt halv ett) så sitter jag uppe och konverserar med mina föräldrar i två timmar :O och gud vet vad vi prata om, typ allt från andra världskriget till balen hahah det var...konstigt. och nu så sitter jag här, det var nästan lite tur att jag blev väckt av syster för jag har typ massor att hinna med idag, bla ska jag på öppet hus på thorildsplan med louise :) men nu ska jag göra te.
tack och hej
lina.

bara gör biter ihop och håller käften

tjohejsan!
dagen i det stora hela har varit chill, skolan är det nu för tiden :D det är SKÖNT. det enda värt att minnas var väl svenska nationella prov övningsgrejset vi gjorde idag, det var otroligt lätt :D tacka gud för det då slipper jag ha ångest över det haha (a) hade ingen so somvaniligt :D thommy är seriöst för snäll haha :) efter skolan drog jag och emma till vby kolla lite i äffärer och så :P emma hitta blingigaste (är det ens ett ord?) örhängena på gina, som jag kommer sno av henne, så watch out emma here i come! (aa) dom var fett härliga:D sedan fikade vi, sätt där och drack latte och snacka bullshit, nicenice. solen sken idag! det känns att våren är på sin väg :D och det gillas alltid :)

har även kollat på ett par skor från topshop nu ett tag, älskarälskar dom, provade dom idag. dom är så sjukt snygga så jag tror jag ska dö måsta spara mina pengar och köpa dom :D dock är det synd att dom ska vara så dyra :O

och kläderna idag ser ut som såhär:


svart tunika- gina
rutig vest eller vad det nu är - topshop
strumpisar - twilfit
skärp - mamis garderob
örhängen - från min käraste älsklings becca <3




kärlek!


nu ska jag gå vidare i mitt liv :D (blogg.se är förresten galet segt nuförtiden, eller är det bara jag?)
seeya suckers!
lina.

utan dina andetag

sitter och drogar kent, inte så ovanligt och onödigt för er därute att veta men till saken jag skulle skriva. jag har kommit på att "utan dina andetag" är så galet söt när man verkligen lyssnar på orden!

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag

kärlek till kent <3

kyla.

tjoho allihoppa!
intressanta händelser idag? inte så många. det mest intressanta var nog att emma och louise lekte största gangsters och sjöng ett sex tre, haha jag garva sönder:D börja med musikhistoria hömhöm.. det var ju roligt. :) sedan no, jag gjorde ingenting verkligen, men jag har faktiskt en ursäkt! -det fanns ingen dator:D jaa, sedan lunch, syster vinka som en galning till mig :P efter det matte alltid lika roligt (a) franska nästa efter det, läxförhör på typ ord och så har vi läxa tills nästa vecka kulkul.. hehe..eh..heh... och ja, nu är jag hemma fryser sönder. det är 3 minus ute :O det dödar mig jag är ingen vintermänniska :D


och vad har jag på mig i dagens kalla väder? verkligen inte kläder efter väder iallafall.



randig oversizetröja-topshop
svart kjol-hm
strumpisar-twilfit
armband-topshop
örhängen-accent

tjohejs
lina.


tvåhundrafemtiokronor

idag har varit såå chill som en dag kan vara!:D kom till skolan, kolla film. efter det hade vi lunch sedan svenska då jag mest gjorde inte så mkt eftersom att ja har mitt arbete hemma på datan :P och sedan hade jag ingen syslöjd för jag är klar med allt. det betyder alltså två och en halv timme rast och sedan matte MEN vi smsa micke och fråga om vi kunde få slippa ha matte och det verkar som att han inte kunde stå emot att säga ja till det :D det blir ju trots allt en timme mindre lektion för honom också! så vi sluta ett istället för fyra väääldigt nice (a) bara några suckers som satt kvar i syslöjden och jobbade :D, dom fick ju sluta typ tre istället ha! nej men nu ska jag inte vara sån :) efter l'école åkte jag och joss till vällingby för att jag skulle köpa ett nytt lim, inte fel denna gång inte :D det var dock samma tjej som stog i kassan och det var ju inte alls skämmit... sedan rullade vi hem till mig och vi har suttit och pluggat matte ända sedan dess, nu har hon åkt hem och jag ska göra franska. jag är även 250kr rikare eftersom jag slapp betala till skolan! :D:D
ni måste kolla in stördaste/härligaste låten på louises blogg! lousie.blogg.se. låten heter ett sex tre, den är typ sämst egentligen men tyst nu :D

dresscode (:



prickigt linne - topshop
svart baslinne - hm
lila strumpisar - twilfit
grå kofta - att

tudeluu
lina.

09.20

jag är galet irriterad på migsjälv just nu...
igår planerade jag att icket gå på solektionen idag, dock ändrar jag mig ich bestämmer mig för att gå. men icke sa nicke! gud vill visst inte att jag ska gå på so:n och jag försover mig, hinner inte till so:n och det känns misslyckat att komma försent till en lektion som troligtvis har varat i sådar 10 minuter om jag känner thommy rätt. så jag stannade hemma, men jag har faktiskt varit duktig och haft min egen solektion här hemma och fått mycket mer gjort än vad jag hade fått i skolan så det är väl bra antar jag. men snart bär det väl av till skolan, engelskan börjar 9.50 och då ska vi se på film! inget man vill missa :D men enannan sak också, limmet som jag köpte igår (till mina fransar) är fel lim! det är lim för individuella lösögonfransar (haha, ja det hette så:P) och sådana har jag inte, så det var pengar jag inte får tillbaka... så nu måste jag köpa nytt. men först ska jag till skolan!
tjoflöjt,
lina.

make it - brake it

godkväller :)
skoldagen var chill, det hände icket så mucho spännande där.punkt. efter skolan bussade jag och louise iväg till vby och hon köpte grejs till systra sin och jag köpte lite saker också :) efter det så hoppade vi hem till louise och bestämmer oss för att göra fish and chips. jagvet vi borde inte ens försöka men om man inte misslyckas första och andra gången, hur ska det då kunna bli ett "tredje gången gillt" :D så vi körde på, gick och handlade potatis och allting! det börjar bra med att vi klarar av att blanda ihop nån smet, mycket svårt om jag får säga det själv... sedan skulle man typ frittera fisken i en kastrull (?) fiskarna fastnar stenhårt i botten av kastrullen och både jag och louise blir brännda av kokande olja (a) men sedan fick jag fett skills på att göra pommesfrites så det blev bra, sen såg tallriken ut följande; fisk i tusen bitar + brännda pommesfrites bredvid :D haha duktigt flickor! och jag säger också ett galet stort lycka till till min älsklings anja, hoppas ditt grejs imorron går bra! <3


ni kan ju själva gissa vad det är...

inköp.
-linne från topshop
-mineral concealer från isadora
-mineral blush från isadora
-ögonfranslim från kicks
plus i kanten, sen julklapp från bella en jättesöt stickad tröja fårn veromoda
:D







nu ska jag studera!
ha't bra
lina.

på drift

nuu har papi äntligen fixat klart med datan, det tog ju inte alls halva natten.
och jag har största paniken för jag inte kan börja plugga förrns nu så det suger, men nu ska jag plugga.
eller här kommer en dagensoutfit också.




grå tröja - gant
kjol med hjärtan - topshop
strumpisar - twilfit
halsband - sånt identitetshalsband som man ska ha om det blir krig :P

tjoflöjt!
lina

välkommen till världens tråkigaste paradis

tjo folk!

sitter just i denna sekund och typ installerar massa skit på datan som typ pajja så pappa typ gjorde totalåterställning på den :S så nu måste jag göra om allt skit :P kul! men inte negativa lina nu :D dagen har varit ganska så bra, rätt chill lektioner. hemkunskap första, vi gjorde nåt med lax, inga kommentarer på det (...) sen hade vi lunch, mentorstid som alltid är lika spännande! sen hade vi håltimme för vi inte hade nån idrott så det var chill. istället för att ha det så går jag, louise och fanny till konsum och tjockar oss med godis... raka motsatsen till idrott om du frågar mig, men det är så det går när man ställer in lektioner! sedan satt vi alla i biblioteket och garvade sönder åt bilder i djurböcker + en bok om hur man klipper sina tånaglar och torkar sina strumpor (ämnad för en speciell kanske?) sedan hade vi no, jag var ytterst seriös och jobbade helatiden faktiskt! stolt :D sedan franska som alltid är roligt. och nu är jag hemma och fixar med detta, ska sätta mig och plugga på svenskan tills imorron och sen ska jag börja på mitt författarporträtt eller sosaken, vi får se vad det blir :) men nu ska papi installera nåt ski på datan tydligen. dagensoutfit får väl komma senare eftersom att bilderna typ inte funkar på denhär datan(?) fett sär men jaja.


tackochhejleverpastej! (usch!?)

lina.

JOSSJOSSJOSS

JOSEFIN ÄR EN ÄNGEL SOM HJÄLPER MIG MED MATTEN!

TACK <3

what's love got to do with it

hej alla glada, och ni som inte är glada :)

träffade aldrig flickorna i fredags, alla bangade, och jag fick inte tag på anjo :P men jag satt hemma och hade mys och kolla film med syster istället :D min lördag bestog i stort sett av att jag satt och klagade på att jag hade så ont i huvet och att jag typ hade feber, ändå så sätter jag mig och pluggar matte i typ två timmar (?) menmen det är val bra det också (a) sen tröttnade jag på det och typ gick och la mig ett tag, sen kolla jag på den filmen om tina turner, typ what's love got to do with it,äckligt hemsk! jag började seriöst gråta på flera ställen i filmen :O och mitt i allt så ringer anjo, typ kl halv 11 och frågar om jag ska med till oliver, jag blev typp fett förvånad och bara "nu?!" ända tills jag kolla på klockan och insåg att den inte va så mkt som jag trodde :P men jag pallade inte, va typ fett trött så jag banga på det. hoppas hon hade roligt iaf! och idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller jag har några "måste göra" saker men utöver det så har jag ingenaning :)




linas helg...?


i brist på saker att göra fick jag för mig att platta håret :P

ha en trävlig dag!
lina.

vi sitter i samma bil

trudeluuu!

nu är jag tillbaka från mucho trippande på många stenar i staden med louise :) det började dåligt med att louise inte hittade varken skor eller jacka :P slutade med att jag köpte lösögonfransar (dock fel nr) och lousie köpte någon superdupermegawow ögonfransböjare :D hoppas den fungerar. sedan fortsatte vi med att ta oss till tunnelbanan och åka den en station till gamla stan. där hoppad vi från sten till sten och letade efter ett café. vi hittade sedan ett ganska så mysigt café (det var typ ett familje café) men det var bra där, dock lite dyrt. så vi drack te och åt kakor (a) sedan vandrade vi vidare och stannade och kolla på alla som åker skridskor. snälla som vi är så står vi och kommenterar alla folk som åker, men väääldans vänliga kommentarer endast..heheh..eheh..he. och mitt när vi är uppe i vårat trävliga samtal så kommer det fram en galet svettig kille och börjar prata med oss, snackade med han ett tag, kunde absolut inte sluta tänka på att han var så äckligt svettig! usch! men vi knallade vidare till tunnelbanan och drog oss hemmåt, och nu sitter jag här :D ska träffa louise, anja, tess och elin sedan, kan säkert bli flera. och vi vet absolut inte vad vi ska göra, så om någon har nåt förslag så var icke rädd att säga det!

men nu ska jag plugga matte :D

här kommer lite bilder från dagen :D inklusive dagens outfit ;)


fanny i sina bästa dagar.. höhö


vårat café stop :D


kreativa syster har gjort :P


grå overzise med fickor - mq
svart baslinne - hm
senapsgula strumpisar - twilfit

tjingeling
lina

8sidor

yes, sitter i skolan och har so.. mucho roligt!
nej men jag håller på att dö, thommy står och babblar på om gudvetvad :) jag lyssnar inte iaf. tror inte det är någon som gör det.(det är aldrig någon som gör det) men iallafall så är detta min sista lektion, sedan bär det av in till staden med louise. träävligt! hon ska leta efter skor och jag ska leta efter lösögonfransar, numero 105 som inte verkar finnas någonstans. men jag ska minsann icke ge upp!

nu ska jag väl ta och lyssna lite.. :D

hejdå
lina.

och åter skolan

joss och karin har knallat hemmåt, men slutar jag plugga för det? NEJ! jag fortsatte plugga när dom gick hem haha men jag tar just nu en paus från mitt pluggande, har varigt duktig och pluggat cirkus en timme matte, kanske blir mer sen. vem vet. och så har jag börjar trycka in teknikfaktan i huvet, men det känns som att jag kan det mesta, jag lärde mig rätt så mkt när jag och joss satt sista dagen och fixade det allra sista på tekniken:D så det ser ljust ut för morgondagen änsålänge! har även kommit på att vi har svenska förhör nästa vecka på tisdag, inte okej... men det ska nog också gå bra, har ju hela helgen på miig att plugga :D herregud, det kommer bli det enda jag gör :O men jag ska satsa fett mucho på skolan nu, eller det är vad jag säger nu, får se om jag pallar , men det skulle vara himelens skönt ifall jag pluggade såhär mkt hela terminen. då blir det nästan hello mvg i alla ämnen! nejdå, men några till ämnen iaf, ska förbättra mig så jag har fler än 5 mvg när jag går ut nian!:D

nej nu har jag tjatar klart om allt med skolan för idag :) sitter nämligen just i denna sekund och gör nada i min säng, niiice! men icke så länge till, ska väl konversera ett slag med kajsa innan jag börjar plugga igen :P
ska slänga in en snabb dagens klädsel också, det var ett tag sen :P



tee - topshop
kjol - topshop
strumpisar - twilfit
kofta - att
skärp - papis
+svarta stövletter från dinsko


har även galet sköna bilder på joss och karin som jag bara måste lägga upp :D

jag undrar ibland om dom inte kommer från en annan planet?....
men jag älskar dom ändå!


pussen
lina.


back to school

japp första dagen i skolan avklarad!:D bara resten kvar...

men det gick iaf bra, lektionerna känndes inte allt för långa och ja. det ver väldans trävligt att träffa alla igen också. det känns som att vi aldrig har haft lov, är redan skoltrött och har panikångest över det mesta just nu :P så det kanns bra! jag är också galet störd på att kent inte fick något pris alls igår på grammisgalan :O menmen så kan det gå i livet, ska inte hänga upp mig på det :) har även återigen kommit in i en blåjeans period :D den låten är bara för underbar! <3 och nu sitter jag här i mitt rum med karin och joss och fixar med tekniken eftersom att vi ska redovisa den imorron :O men skönt att ha det avklarat sen :D ska även plugga matte idag, och alla andra dagar för den delen, ska bli värsta pluggisen och plugga matte varje dag och höja mitt betyg! det kommer gå bra!

men nu ska jag ge mig in i den underbara världen av pluggande :D där jag kommer befinna mig resten av terminen också höhöh....

TJOLAHOPP!
lina.



det har även blivit ett mindre fel på mitt quiz.. sista frågan har fel svar, pallar inte fixa det så ni får leva med det.
svaret är förresten att annie är min granne på landet, fast i quizet så står det att hon är min granne hemma.

kolla vad jag har lyckats med!

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0901071131259835&a=1&

gör det!:D    NU

panikpanikpanik

jag har ångest över att skolan börjar om typ tre dagar, och jag har inte pluggat ett skit!
jag måste verkligen det, borde ha börjat läsa svenska boken, borde ha pluggat kemi, borde ha pluggat matte, borde ha gjort so arbetet. inget v detta har jag alltså gjort, nu har jag panik jag dör.

tjing
lina.

we know the start, we know the end

goddagens!

har typ precis vaknat och så, elr jag har varit vaken att tag men annie typ sov. men nu är hon med vaken och hon duschar och jag sitter här:P och vad ska vi göra idag då? - jo, vi har inte riiiktigt bestämmt men en sak är att vi ska sola iaf :D fett nice! sen ska jag väl typ åka hem elr nåt :O (mamma får hämta mig eftersom att mitt buskort inte har kommit än) sen har jag väl inte sådär värst mkt att berätta. eller jo, igår så gjorde vi inte sådär väldans mkt heller, va på ica och köpte 7 cider. hon tjejen i kassan kolla snett som fan hahah :D men men (a) sen så kolla vi på mean girls :P när den tog slut börja typ sämsta dokumentären, båda vi sommna (aa) men sen tog den slut och det börja värsta äckliga programmet om typ hemsökta hs elr nåt:O jag dog! som tur va så ringde august och räddade mig, vi snacka i tele i cirkus 1 timme, sen blev annie störd på det så jag fick lägga på. sen typ dog jag av trötthet och annie va bara allmänt störande och skulle blåsa i mitt öra och typ kittla mig. men hon gav sig, jag typ sommna och gud vet vad annie gjorde uppe då :D

HEJDÅ
lina.

-10 grader

för er som hade missat det då är det typ 10 minusgrader ute, 10 minusgrader = kallt!

goderafton goderafton både herre och fru!


eller godmorgon kanske jag ska säga :P men jag har typ fastnat på den sången:) jag sitter i soffan och bara gör ingenting, borde gå och duscha nu eftersom att jag om ett tag ska fara iväg till täby och träffa min supersöta soulmate annie :D ska även sova där så det blir väl lite bloggande därifrån också kan jag misstänka (a) har blivit kär i en massa saker från alla möjliga märken och affärer som jag för tillfället (?) inte har råd med, men sånt är livet!




blazer från topshop som jag bara älskarälskarälskar





blå skolett från jimmy choos





gammal favorit i nytt fodral, chanelväskan med stort C

och nu ska jag duscha tjoflöjt!
lina.

L 'n' L har mvg i hemkunskap?

och nu till idag då :D
jag vaknade, gick upp och käka tjockisfrukost med hanna (a) vi har förretsen bestämmt oss för att börja säga bokstavligen M K T  med mellanrum , bara för att irritera fólk :D höhö. men vidare med dagen så gick hanna hem och jag överraskas med att louise plingar på min dörr :D vi drog ut direkt och typ lämmna tbx filmen och sen raka vägen till louise för att hämta hennes skor som skulle lämmnas in för omklackning :P så vällingby nästa blev det för oss! trävligt som fan (not?) sedan blev vi hämtade av hennes fader och liselotte (stavning?) väl hemma hos louise kommer vi på idéen att baka paj! alltså inte sån matpaj elr vad det heter :D så vi satte igång och herregud så det gick fel.... mer behöver jag inte säga :D


mjöl på plast? :)


louise rullar in deg i plast (och ja man skulle göra så)


och såhär fin blev den minsann! efter mkt slit.... hehe..he...hehehe..


och det såg grymt äckligt ut när vi skulle äta den (...)


tänker bespara er mardrömmar och inte lägga upp bilden på när vi har suttit och mosat ihop allt till en enda stor lila gegga... ja vi är cepe och stolta över det :D

det ver nog det mesta :)
lina.

newyourksuperfudgechunk

fan hela jävla inlägget försvann som jag skrev nyss....
jag orkar inte skriva om det

men here i go! jag har varigt sämst på att uppdatera... jag har helt enkelt inte orkat :P inns inte sådär galet mkt av vad som har hänt i mitt otroligt intressanta liv :D jag minns nyår, jag behövde vara hemma, vi hade gäster. hade galet roligt med beccaälskling <3 sen har jag raderat nån dag elr två där emellan :D men igår så sov hannapanna hos mig, vi hyrde film och köpte ben& jerrys YUMMY! vi hade fett mysigt :P var uppe typ hela natten och blabla :D
allting blev väldans kortfattat känner jag, men jag pallar verkligen inte (a)

har också varigt väldans duktig och laddat upp bilder från nyår/julklappar/nya saker från mellandagsrean :D



klicka på bilderna så kanske dom blir större :)

tjingeling!
lina.

en sak bara, 2009 ska bli ett bra år!

2009 HÄR KOMMER JAG!

GOTT NYTT ÅR ALLA :D

becca älskling fyller år om 6 min :O GRATTIS GUMMAN <33

RSS 2.0