men ambitionen tog slut tillsist

jag har precis kommit hem från staden med lousie. vi tog 10.04 tåget :O fan vad tidigt vi var uppe asså. men det var väldans bra eftersom att när vi kom upp från tunnelbanasaken så ser vi typ tre människor på hela drottningatan , så jävla nice. i äffärerna var det knappt några heller, vi typ sprang igenom hm och ruschade till topshop :) dom har galet massa fina saker där och nu är det ännu bättre för det mesta är på rea :D jag gjorde av med cirkus 500 spänn där :O vilket var väldans lite med tanke på hur mkt det skulle ha varigt om det inte var rea (a) sen sprang vi omkring på typ alla affärer tills energin tog slut och vi kraschade på tacobar. (där jag förresten såg en seglarskolaelev) efter det så typ kröp vi vidare till dom affärer vi hade kvar , äckligt ont i fötterna båda två :P snabbt gick det inte men vi kom fram tillsist. sen blev jag informeard om att jag tydligen skulle gå på bio så jag behövde åka hem (tacka gud! för mina fötter dog) efter att paapi hämtat mig vid tåget så säger han att ååh nej vi ska icket gå på bio för mamma orkar inte, så det ska vi göra imorron? eller nåt åt det hållet. feber har jag också konstatreat att jag har nu, brabra. nu ska jag göra te och försöka få upp värmen lite. bilder från inköp och kanske lite julklappar kommer senare.

HEJSVEJS
lina.


enfanny & enlouise i staden :) lyckliga som få på kentdagen <3

saknar


i trängseln utanför...

...sen debember, ingen snö
Jag följer efter dig
Genom kön
Du stryker fingrarna
Lätt mot min kind
Och i ett ögonblick
Då allt står still
Så får jag en chans säga
Allt det jag aldrig sagt
Så får jag en jag chans att ge dig
Allt det du aldrig haft
Men jag är för feg

japp sen fortsätter texten men det palla jag inte skriva, den går iallafall runt runt i mitt huvud. och klagar jag på det?-nej för låten är brabrabra och jag älskar den :D (det är chans med kent för dom som inte fattade det)

och nu till andra saker :)
jaa.. senast jag skrev var det väl typ två dagat kvar till jul, nu är det inte det längre. men iaf på den tiden som gått har jag hunnit vara i vby med syster och hittat dom sista julklapparna (tacka gud för det!) sen ringde bexkex och vi möttes i solna och drog omkring där typ skit länge. spenderade mesta tiden i en telefonaffär och snackade med en kille som jobbade där, vi va där i cirkus 4 timmar räknade vi ut :P han var en riktigt speciell liten prick(...) sen åkte vi båda hem till henne och det bestämmdes att jag skulle sova där :D typ hela hennes släkt va där också så vi fick hjälpa hennes mormor(?) med massor av saker helatiden haha. vi hyrde nån b-film och satt uppe och tjocka oss hela natten :P dagen efter det var vi i stinsen, vilket jävla skitsälle ursäkta men det är sant(a) sen kom paapi och hämtade mig och sen var i princip den dagen slut. dagen efter det var det julafton (det vill säga igår) vaknar av att syster väcker mig klockan 09.09 exakt :O men ngt som var ännu läskigare var att jag vakna av migsjälv lite tidigare , prick klockan 7.47 är inte det läskigt?:O men jaja, vidare med dagen. efter att jag blivit väckt så var det skattjakt som gällde, mamma och pappa hade gått och gömt en julklapp till mig och sanna, efter ett väääldans långt letande så hittar vi ett ABBAsingstar grejs... något som syster önskat sig men dock rätt så roligt, inte så snäll mot min hals menmen. så vi sjöng det ett bra tag (tills rösten inte fanns längre) jag hjälpte moder en massa med grejor, duschade, klädde på mig fixa mig, allt sånt. sen kom släkten och vi kolla kalleanka blablabla och massa ointressant skit. typ kl 12 eller ett eller nått så satt hela släkten nere i tvrummet och sjöng singstar... det värsta jag någonsin hört herregud. men det har väl sin charm det också. sen  gick alla hem, tack och lov. josefin och moster sov över.

och ja, idag har jag inte gjort sådär väldans mkt, spelat mexican train med syster och kusin. det är faktiskt roligt :D och vad jag fick för julklappa är väl också sådär allmänt ointressant, elr så kommer jag bara inte ihåg vad jag fick. då kan det knappast varit nåt viktigt?

ska eventuellt träffa annie snart, jag dör utan henne seriöst :)
 
nu orkar jag verkligen inte skriva mer.

ha det bäst alla!
lina



fin`? nej inte så.
äcklig var den också.

DET SNÖAR

DET SNÖAR DET SNÖAR DET SNÖAR!
och sen inget mer med det.

bara för att jag älskar dig...

.. ska du få ditt aldeles eget inlägg :O
 jag tänkte skriva i det innan men jag glömde. jag saknar min superduper andra halva annie, vet att vi ska träffas snart och allting menmen :D nu vet du det iallafall. älskar dig gumman <3
fett nödvändigt inlägg!

pussochkram
lina


bilden är typ fett fuul men ojoj vilka minnen :D

julfeeling

jullovet rullar på rätt bra, jag chillar galet, inte bara för att jag vill utan också eftersom att jag är typ sjuk eller nåt. säkert barnen på dagis som smitta ner mig. och nu har jag smittat min syster :P snälltsnällt :D men iallafall dom senaste dagarna har jag inte gjort allt för mkt. har inhandlat nästan alla julklappar, dom sista ska jag ge mig ut och leta efter imorron med syster (: har sett otroligt många filmer redan :O och mer lär det bli, det är ju ett tag kvar på lovet (a) känns bra. och idag har jag städat hela övervåningen + skurat alla golv och sånt, bytt lakan och grejor. duktig som fan :D sen har vi klätt julgranen och bakat mer julgodis, det mesta blev uppätet på min födelsedag :P och nu har jag inte sådär himelens mkt mer att skriva. eller kanske om jag tänker efter, vilket jag inte pallar så det var nog allt.

TJOFLÖJT
lina.



IN THE HOUSE OF BAMBUUU

jag befinner mig för närvarande i nockeby, hos josefin :D och vi ska göra färdigt vårat teknik arbete TJOHOO! eller inte men man får väl göra det bästa av situationen (: igår så var hela min släkt hos mig när jag kom hem, inte roligt. fick ett pegarträd av mormor, super nice :D men jag palla verkligen inte vara kvar där med alla så jag tackade  för presenterna och gick ut för att träffa anja. sen ringde vi steffie och vi träffade henne, elin och tess. eftersom att det var så kallt ute så bestämmde vi oss för att våldgästa lousie, när vi väl satt på bussen så kommer vi att tänka på hur vi ska göra ifall hon INTE är hemma :O men smidiga som vi är så kolla vi in genom louises fönster och hon var minsann hemma :D så steffie börja banka som en galning påhennes dörr. efter ett tag kmr louises pappas flickvän(?)  och öppnar och steffie typ rycker upp dörren och bara "oj..förlåt, är louise hemma?" det ända lousie säger är "men shit..ni driver?" haha hon skulle tydligen upp tidigt för att jobba idag så vi fick gå därifrån. steffie skulle hem och kolla på film så jag och anja bestämmde oss för att gå hem till mig och kolla film vi också (tess och elin vet jag inte riktigt vad det hände med) men iallafall konstaterade vi att vi inte skulle hinna se nån film om anja skulle vara hemma halv tolv. hon ringde sina päron och sade att hon skulle sova hos mig. sen satt vi i mitt rum och käka tårta, popcorn och drack julmust (a) vakna sen imorse av att min syster kom in i mitt rum och skulle hemta datorn. extremt odiskret... börjar dagen med dåligt humör :P vi typ klädde på oss och drog till vby för att hon sen skulle fortsätta till sin vän "mr black" eller vad hon nu kallar han :D och jag skulle till joss. och nu står jag här i hennes kök och väntar på att maten ska bli klar. tror nog att makaronerna är överkokta redan... :)


TJOHEJ
lina.



allra bästa vänner. eller?

förstör nånting, jag överlever

hann icket skriva igår för jag hade fullt upp med att vara på dagis, shoppa otroligt mkt kläder och baka tårta :D jag är otroligt glad för min farfar är såå snäll och betalade allt som jag pekade på , asså seriöst värsta drömmen jag tror det slutade på cirkus 4000:- om jag räknade rätt , eller jag kollade inte direkt på priserna :P och efter all shopping så hamna jag hemma hos farmor och bakade tårta, den är rosa mer tänker jag inte säga :) och sen bar det av hem. en bra dag helt enkelt (a) och idag har i stort sett varit ointressant, varit på dagis, sista dagen. lite sorgligt asså men men. annars har det inte hänt så mkt, ska snart dra iväg till skolan för avslutning. jag kan icke bestämma kläder. men innan det ska jag städa mitt rum och fixa mig lite , pallar inte skriva mer.

jo förresten fyller jag år idag.

hejdå
lina.




andas, andas

den jävla skithostan tar död på mig.
jag kan typ inte andas för att det gör så ont, och så kan jag omöjlitgt inte hosta på mer än 20 sek ungefär... väldans jobbigt när man ska sova, det blir också värre när man ligger ner så vad ska jag jag göra? stå upp och sova eller nåt åt det hållet. jag är på världens sämsta humör just nu, allting suger. nu har jag tagit ut min ilska lite granna här, nu ska jag hitta på nåt annat att vara sur på, om jag överlever dom närmaste 20 sekunderna.
hejdå
lina.

exakt såhär känns det - fejkat leende.


jag står här frusen fast, äntligen stilla

det är äckligt kallt ute....

andra dagen på dagis har precis flytit förbi. jag kan seriöst känna hur alla mina brains försvinner.. och jag kan se resultatet på josefin, skrämmande :O vi börjar snacka bebisspråk med allt och alla, herregud :D

josefin:båt! herman båt!
herman:bååått
josefin:aa båååååååttt
haha sen höll dom på sådär....

men annars har vi det bra på dagis, det är vääldigt chill, barnen är söta som gudvetvad och dom är inte många heller, alla har typ vattenkoppor, nice? nej inte så. och vad har vi gjort idag då. eehh, jaa vi har bakat pepparkakor + glaserat dom (ingen vacker syn efteråt) men det var roligt tyckte alla barnen iallafall :D och sen så har vi inte gjort så väldans mkt mer, händelserikt jagvet men men :) mååste bara lägga in lite bilder från idag :P

denna söta parvel heter herman, la favorit :D vet att man inte ska favorisera men det är ju lite svårt när vissa är så söta så man svimmar och andra... inte är det (a)

lina och joss lever sig in i dagistänket?

men nu till något jag borde lagt in för att tag sen, bilden på julgodiset :D
och vad är det?
jo, smörkola(?) , fudge som inte är fudge utan mes som chokladkola, och tryffel.
YUM!



nu ska jag gå och droga kent (a)
ha det bra!
lina.


första dagen är alltid värst...

...men icke i detta fallet!

idag var min och josefins första dag på dagis :) trodde verkligen att det skulle vara värre än vad det var , barnen var riiktigt söta och inte jobbiga alls (utom astrid) så största delen plus :D det som var jobbigt var att alla var typ sjuka... och att det var så himelens segt :O dom gör fan ingenting, man blir så äckligt seg av att bara sitta och göra nada hela dagen. men men, bättre det är att stressa ihjäl sig (a) mitt på dagen hade jag och joss även en timmes rast, vi drog till vby och jag gjorde det snabbaste inköpet jag någonsin upplevt. vi kunde dock haft rast i en timme till för när vi kom tbx till dagis så låg alla barnen och sov i en timme till så vi bara sätt där.. :P och nu så är jag hemma, ska kanske dra iväg till vby igen sen med anjo :D

tjobrää
lina





-en sak bara, äckligt irrirerande att alla går omkring och pratar bebisspråk, även med varann... :|

ge mig en vinterdrog

helgen är nästan slut och jag tror aldrig jag har haft en sån tjockishelg förut :O jag och annie har haft galet kul :D mkt sova har det iallafall inte blivit... fredag: restaurang + chips, dip & cola. lördag: tjockisfrukost med toast och grejor, bakar massor med julgodis + popcorn, cider och skitläskig film (barnhemmet värd att se). söndag: te & chokladtryffel till frukost (a) sen blev det skräckfilm & glass (rec , fan vad äcklig film :O) och sen så har vi precis varit på bio och sett twiligt  den var väldans bra :D och då blev det såklart popcorn + cola då med :P och han killen i filmen är ju bara fööör snygg (a) herregud. och nu så är jag hemma, annie har åkt hem :( och nu måste jag städa efter henne :O äckliga unge! haha nejdå men jag måste fixa med allt i mitt rum :) men ska träffa min älskling sen på lovet :D det blir bra. och jaa vad ska jag göra nu då? -jo, jag ska (inte helt oväntat) se på film :D utan spår heter den, får se hur bra den är :P

har även fått en förfrågan om att skriva att en viss person är bäst , så här kommer det, du är bäst och jag älskar dig sötnos <3 ;) (du vet själv vem)

haha nej men nu ska jag göra annat intressant.

massa pussar ;)
lina.

jag vet att du sover

jag har tråkigt.
 
sitter här och väntar på att min käre vän annie ska vakna... det lär nog ta ett tag :) men då tänkte jag att jag kunde skriva en rad eller två sålänge :D och vad ska jag skriva då?.....

jo! igår när annie kom så fixa vi oss och drog ut på restaurang med david & jacob typ, det va typ nåt b-ställe nånstans men det var ändå helt okej om jag får säga det själv (utom deras tryffel som smaka lidl choklad) haha vi typ satt och nördade oss och skicka sms till varann helatiden, fett cepe jagvet, så vi typ snacka om saker på sms medans vi snacka om annat vid bordet, kul kul. och sen så behövde vi vänta på tåget i typ 30 min för vi missa det innan, bara såg hur det åkte ifrån oss... men på den tiden så passade jag och annie på att typ döda varann.... men tur som man har såmlevar jag ännu en dag :D vet inte om annie ens kommer vakna när jag tänker efter... men det problemet får väl lösa sigsjälv. och ja sen satt vi uppe hela natten och tjockade oss med chips och dip mums! annie vägrade se på film eftersom att hon påstog att hon var så trött att hon skulle sommna då och att vi lika gärna kunde sova från början, så vi sket i det.
nu orkar jag inte skriva mer, ska gå och skaka liv i annie :D

HEJDÅ
lina.

natten går tunga fjät...

tjo alla !

har typ nyss kommit hem, palla verkligen inte svenska och so i skolan. så jag gick helt enkelt hem :) eller jag och steffie gick hem tsm, vi sitter just nu och kollar på film , liar liar helskön film haha garvar allltid åt den :D och idag ar dagen då annie kmr :D men innan dess så har mamma typ tvingat mig att städa hela övervåningen... ofta jag pallar det , men måste man så måste man :P det var även luciatåg i skolan idag, lite smått oseriöst dock men det var helt okej :) alla var såå duktiga så. nu ska jag kolla på filmen :D

pusshej
lina.

DET ÄR BARA SAKER MAN SER

jag är hemma från den näst sista dagen i skolan, vilket betyder att imorron är sista dagen i skolan! :D ska bli äckligt skönt med lov :) i skolan har det inte hänt så väldans mkt, linderleef kom försent till provet och sen försvann hon HELA DAGEN det var skönt att slippa henne iallafall en dag :P det känns verkligen som att hon är överallt , vart jag än vänder mig så är hon där... läskigt :O och musikprovet gick bättre än jag hade hoppats på, fast jag vet att jag har ett fel och det stör mig men jaja :D och resten av dagen gled vi mest omkring och gjorde ingenting, hitta nemo på no lektionen, sista mattelektionen idag också, vi gjorde inte så väldans mkt då heller (lekte en lek :P) och sen julkort på franskan :) och imorron kommer jag väl mest bara sitta och göra ingenting på alla lektioner också,  haha känns bra! och nu så har jag nada att göra, det käns väldigt ovant, det har inte hänt på ett tag faktiskt så jag ska njuta av min "jag-har-inget-att-göra känsla". :) och nu så har halva familjen dragit iväg till långtborta nånstans. vilket innbär att det är endast jag och mami hemma... får se hur det slutar :D och imorron kommer annie!<3 hon skall vara hos mig hela helgen och underhålla mig eftersom att jag icket sa nicke får gå ut! så det blir nog bra, vi ska typ gå på nån restaurang och så ska vi se twillights på bio, NICE :D den verkar bra. och nästa vecka är det prao... en hel vacka på dagis med snoriga äckliga ungar med vattenkoppor. super! fast jag har ju josefin som kan hjälpa mig igenom dessa svåra tider haha nejdå, men hon ska praoa med mig och det är ju definitivt bättre än en vecka skola så det tackar vi ja till! och nu har jag väl inte sådär himelens mkt mer att berätta, eller jo. här kmr dagens outfit :)



linne - hm
kofta - att
klänning (som kjol) - spanien
skärp - papis
stickade strumpisar med hål i - hm

TJOFLÖJT
lina.

ett plus flera minus

min dag har i stort sett varigt okej, var äckligt trött imorse när jag kom till skolan från anja...
plus i kanten till mig som höjde mig i syslöjd till mvg (KANSKE om jag har gjort min skjorta bra) och sen så förstördes mitt braiga humör av att jag sänker mitt betyg i matte.. fan. så nu har jag bara g där och det känndes skitjobbigt när micke sa det, +  att han försökte få ur mig varför jag satt och grät igår på mattelektionen, knappast att jag säger det till han. jag är inte så dum. och nu har jag motvilligt precis kommit hem, sitter här och vågar knappt andas, hjärtat slår äckligt snabbt ochja, jag är rädd. det känns inte bra alls just nu, jag ber till gud att jag ska få tillbaka telefonen och busskortet, men det vet man aldrig. nu ska jag börja plugga till morgondagens musikprov. känns bra!

tudeluu
lina.

SHO LEN

nikkelittoow här ;D e med anjalittow o linelitooow de e knas ;D fick ansiktsmask fett knas :D
men nu ska jag taggish ayde jalla puss ;D

mitt huvud dör..

men jag har fått en ipren nu, så det borde bli bättre, snart iallafall (:

anja är min räddare i nöden! sitter hos henne nu och vi har harft ansiktmasker och massa sånt (: och min dag i skolan tänke jag inte ens kommentera, den var skit helt enkelt. ville bara , palla verkligen inte. ska typ sova här inatt ska försöka se till att mama och pappa inte dödar mig... men jag pallar verkligen inte komma hem nu, dom borde fatta att jag behöver lite tid. nu har jag ingen ork att skriva mera (:

HEJDÅ
lina.

fan

jag har utegångsförbud, ingen mobil och inget busskort....


kostymen är inte jag

tjohej!

jag sitter här ch är galet hungrig och väntar på mat, tänkte jag kunde blogga lite sålänge :P jag hade tänkt att jag skulle plugga på musike idag, har jag gjort det? - nej. överraskande? idag har dagen varit ganska så chill faktiskt, vi städade på hemkunskapen (USCH) allting var väldans äckligt om jag säger på det viset :D men det gick väl bra iallafall, på idrotten gjorde vi bollspsporter, typ killerboll, spökboll och nåt annat där man är som i lag som ska skydda sig bakom madrasser :) jag måste bara medge att jag, louise, fanny, lisa och mathilda ägde! NOT, men vi satsade stenhårt :D haha det var roligt iallafall. micke kom med goda nyheter på no lektionen, det är nämligen så att vi ska kolla på film dom sista gångerna (yeeeaaas!) och det blir ingen mindre än hitta nemo :D jag älskar den, så jävla skön film (a) och sen på franskan så kolla vi på film också, och så böja hon snacka betyg med alla. dock hann hon inte med mig, jag är skiträdd att jag ska sänka mig :O ber till gud att jag inte ska det... och enda sen jag kom hem så har ja bara suttit och segat och druckit te :D väldans skönt men ack så onödigt!
slänger in en dagens outfit också nu när jag ändå håller på (:




tjockitröja - gant (pappas)
tee - ginatricot (systers)
svart baslinne (som kjol) - hm
+ strumpisar och bruna stövlar från skopunkten
ändrade från svart bälte till ett av pappas bruna (:

men nu ska jag äta.
ha det så bra!
lina.

och jag är synsk?

sa jag inte att det inte skulle bli någon skillnad på mitt hår? - jo precis, jag är synsk. :O
men iallafall så har jag precis kommit hem från stan och innan dess, täby. jag är trött för vi gick och la oss typ vid 4 halv fem eller nåt bara för jag skulle färga mitt hår som vägrar bli färgat. (:
vaknade imorse av att väckarklockan ringer, alla sover. jag går upp klär på mig och väcker annie. sen verkar alla bara flyga upp ur sängen för helt plötsligt är alla vakna :D jag drog därifrån ganska så snabbt för jag skulle in till stan och träffa becca. vi va där typ till tre och kollade på massa söta julsaker + att vi skrev en önskelista till tomten och pysslade ihop hjärtan gratis på NK, det var jättegulligt med alla barnen! att dom kan tro på tomten är ju helt otroligt... (: när jag satt på tåget hem så sätter jag mig brevid två små flickor och deras mamma och precis när jag har satt mig så säger den yngsta "heeej, vad heter du?" och jag svarar såklart att "jag heter lina, vad heter du?"  "jahaa, hur många år är du?"  "15 år, hur många år är du?"  "mamma... hur många år är jag?" det visade sig att hon var fem. och hon var så himelens gullig! hon frågade mig om jag ville ha godis och så lekte vi sten, sax, påse och typ massor haha, barn kan vara allt för söta ibland :D
jag har även varit och köpt juleklappar till mina kusiner och en jacka (dock inte för mina pengar) haha det var så roligt när vi skulle betala min jacka för han i kassan bara "jaa då blir det 3899 kr då" och pappa bara "nej men det står ju 1999 kr på skylten" och han bara "nej det är till en annan jacka" hahah gud så sur pappa blev att han behövde betala typ dubbelt så mkt :P men men har man lovat så har man (a)

men nu ska jag brodera... (a)
tjingeling!
lina.




DET ÄR NATT

och jag är vaken....

anledningen till det är att jag är i täby, hos annie och vi var hos becca och deras fucking hund rymmer precis när vi ska gå hem från henne. så vi tvingas stanna kvar och leta efter hundjäveln i flera timmar! :O utan lycka och nerkylda nästan till döds så går jag , becca och annie in och väntar på dom andra tappra krigarna som är ute och letar (a) men iallafall, tillslut kom vi hem och satte genast igång med att färga mitt hår. blondare vet jag nte om det blev... det återstår att se. SPÄNNANDE. eller inte, jag har en svag känsla av att det inte har hänt ett skit. men men, nu ska vi inte vara såna (: positiva tankar.

min lördag har sett ut såhär i stort sett:
vaknade av att syster satt vid datan och gjorde skitjobbiga ljud... (galet irriterande) sen ringer annie och efter ett lååångt samtal med paapi så körde han mig dit och sen tillbaka. fast då var annie med också :D sen åkte vi från mig in till stan, där det var äckligt mkt folk och en rolig kille med en halsduk. pallar inte berätta om han och hans intressanta liv :D sen kom vi hem och hade lite chillkrök med lite trävligt folk innan festen drog vidare till danderyd (:
jaa, sen har det inte hänt så himelens mkt mer.

nu ska jag sova.
HEJDÅ
lina.


annie och jag....eller?

walking in a winterwonderland...

JAG ÄR KLAR MED IDROTTEN FUCKERS!

behövde bara få det ur mig :D så nu känns det bra, är på tipptop humör och det känns galet skönt att jag slipper göra den i helgen (a) ännu en sak att stryka från min lista, jag tror att det är typ två grejer kvart nu. det känns skönt:D julen närmar sig sakta men säkert och jag sitter och lyssnar på winterwonderland, hahah sån julfeeling! älskar det. (: och nu så ska jag gå och vara glad nån annan stans.

TJOHEJ
lina.


högteknologiskt

tjobrää folket

dagen i stort sett har bestått av teknikplugg, alla raster och allting. ändå så blir vi icket klara för att vi inte hinner jobba nåt på lektionen för att deniel, martin och simon skulle redovisa om sitt rymdskepp. och herremingud  så bra det var! dom hade gjort värsta avancerade ritningarna i nåt spaceat program på datan så dom hade liksom gjort hela rymdskeppet och inrett det och allting och så kunde man liksom "gå omkring" och kolla hur det såg ut. ;O asså det var så coolt... kollade på segaste filmen om krig på so:n, bråkade väldans mkt med hanna idag, hon måste haft pms eller nåt. :D duktig har jag varit också, lämmnat in min hemkunskapsgrej och hämtat tråd från syslöjden. (: bra lina! och nu, förklaring till min rubrik. jag har somsagt fått en ny laptop som jag förresten sitter och skriver på nu, och den har en såndär cool fingeravtryckssak så man drar sitt finger över en liten avläsare så loggar man in på sin användare så drar man bara fingret över :D och nu har jag även kommit på att det funkar till bloggen! så jag behöver inte skriva in lösen och hotmail, jag bara drar fingret på den där saken :P fett ballt om man frågar mig (a) men nu så ska jag faktiskt börja skriva min träningsdagbok¨så jag slipper sitta på söndag natt... det kommer jag göra ändå men låt mig tro att jag kan (:

HEJDÅ
lina.


önskelista

i brist på annat så slänger jag in en önskelista:D jag kännde att jag behövde en pluggpaus. dock har jag inte pluggat så särskilt mkt men jag hr skrivit om hur avfall omvandlas till metangas med hjälp av bakterier och vad man utvinner och skit. duktigt lina!

*strumpbyxor, strumpor som är stickade och andra söta stickade saker

*te , typ roliga smaker (speciellt chai teet som dom har på indiska för det är typ slut)

*the body shop krämer, peeling och såntdär

*i love kent tröja

*isola och hagnesta hill på engelska

*natt och dag creme

*pengar/presentkort

*gulligt krimskrams som man egentligen inte behöver men som är roligt att få ändå :D

det var nog allt (kommer inte på nåt mer)
tillbaks till pluggandet!
lina.


-förresten har jag nyss fått en ly laptop :O yeees!

Inhale & Exhale

har precis kommir hem från den jobbigaste skoldagen i mitt liv tror jag nog :O jag har gått och haft ångest övet franska provet hela dagen som såklart ska vara sista timmen. men nu är det gjort, en till sak att stryka från "att göra innan jullovet" listan. men det gick typ inte så bra på provet eller det va några meningar som jag inte kunde och det känndes skit även fast jag kunde resten. (: men nu så har jag precis kommit hem, hunnit snacka en snabbis med annie också (vad fan ska jag köpa till flickebarnet?). och nu så ska jag lägga i högsta pluggväxeln och göra klart tekniken och sen hemkunskapen. jag fattar inte hur jag ska kunna göra hemkunskapen för jag har lämmnat in min bok och är uppenbarligen för lat för att hämta den igen... så vi får se hur det går det är nånting om miljön iaf. miljöstationer och såntdära. nu ska jag inte sitta här och ödlsla min tid.
ska bara lägga upp en snabb dagens klädsel. (a)




svart baslinne - hm
spetstopp - zara
kofta - gina tricot
kjol (linne) - hm
skärp - gina tricot
svarta strumpisar - hm


tjingeling
lina.

hollywood nästa?

dagen i övrigt har varit ganska så tråkigt, fast rätt så chill ändå. vi har typ inte gjort nånting :P men iaf sista lektionen så skulle vi vara i djurhuset och typ lyssna på nån föreläsning och dom skulle göra en dokumentär om det så dom stog och filmade och tog enmassa kort på oss helatiden när vi lyssna :O och så sa dom att vi ABSOLUT INTE fick kolla in i kameran. så va bara satt där och gjorde vårt bästa för att inte börja garva :D sen i slutet så gjorde han med kameran värsta closeup på oss som lyssnade. han satt och filmade mig,fanny och louise och kameran va typ en centimeter från mitt anikte... och vi skulle bara sitta där och se "intresserade" ut, jag höll på att börja garva helatiden (: speciellt när han flmade henrik och kalle då sa han till dom "och så ger ni varann ett varmt leende" och dom typ kolla på varann och log som fan! haha shit vad jag garvade :D fett synd för dom som får de detta på tv sen... (a) sen tog dom massa bilder till nån tidning? eller nåt sånt. vi fick sluta tidigare och vi hade ju då dessutom ingen matte! tack! sen gick jag hem och hämta franska böcker och sen va jag , lydia och hanna hos hanna och pluggade, mkt trävligt. franska prov imorron så jag borde nog kaaanske plugga lite till. eller jag måste, jag ska behålla mitt mvg! och nu så sitter jag och pratar i tele med annie, eller hon lyssnar på när jag skriver haha roligtroligt. nu ska jag göra te.

hejsvejs
lina.



har fastnat på stördaste låten...

...kommer dock inte på hur den går just nu - ja, jag är senil.

skolan har varit som den alltid är, inte så intressant pallar inte skriva, människor fyllde år (fyller år?) idag, grattis till er! drog till stan efter skolan med louise, fixa hennes praosak i regnet. kulkul. sen åkte jag och klippte mig, det tog hur lång tid somhelst och nu har jag betalat typ 800 för ingenting. det blev ingen skillnad... fan. sen kom jag hem va hemma i typ tre sekunder och drog sedan ut för att träffa niclas och anja. trävliga små prickar domdär :D vi gick runt och typ snackade/flummade ett tag. jag ramla ner i sandlådan med ryggen före, ajajaj tänker ni säkert, men icke! det gjorde inte ont :O efter ett tag drog vi till niclas va där och fick söötaste bilden på han (kan nog inte lägga upp den, han skulle döda mig seriöst) men jag älskar den, så galet söt han va när han va liten! och då säger jag inte att han är mindre söt nu ;) men iallafall vi hamnade hos anja tillslut och vi typ sov eller nåt... och nu är jag hemma. ännu en dag ur mitt såå intressanta liv, tack jagvet.




kläder idag.
body - gina
klänning (som kjol) - charmante
kofta - att, eller nåt
svart och vit rutiga pumps - stradivarius (spanien)
+strumpisar från hm

godnatt
lina.


22.31

tror ni jag broderade eller? nej! knappast. jag pallade inte och ja sitter fortfarande kvar och gör nada, jag blir panikig men ändå så gör jag inget. jag blir stressad av att vara steressad så jag typ låser mig? det är inte bra att vara stressad! ett levande bevis på detta är lisa, som helt utan anledning börja blöda näsblod av ingenting. hon gick till syster som sa att det berodde på att hon var för stressad och sov för lite. vad kan vara orsaken till detta? - jo, skolan!! men iallafall så fastnade jag på topshops hemsida och hittade massor av härligt. gillade dessa klänningar till nyår kanske? (eftersom att jag redan har en till jul)






den lilla svarta? eller glitter i stoora mängder, men jag gillar den :D

jag har även hittat låten " Papin Jahti" riktigt konstig. på finska och markus sjunger (a) ska gå in och kolla vad texten betyder. efetrsom jag inte alls har annat att göra...
en sak till bara, massor av människor satt idag på idrotten och försökte övertyga linderlöw om att börja blogga! haha fan vad roligt det skulle vara, hon skulle få många läsare. dom flästa vet vem hon är (och vart hon bor)

HEJDÅ
lina.

och så blev du mitt sår och jag blöder ihjäl

jag sitter och gör allt förutom det jag borde (måste) dvs plugga med stort p! men jag pallar verkligen inte och jag får värsta ångest. just nu har jag precis duschat och sitter och drogar det bästa som finns - kent! håller på att lyssna sönder kevlarsjäl den har fastnat i mitt huvud  nu (a) jag bara sitter och tänker typ :O och jag har kommit på att jag saknar spermassa människor! speciellt becca, annie och natalie dom bor alla typ långt borta (vissa mer än andra) så det suger... men jag ska träffa becca i helgen, vi ska julhandla. eller hon ska handla och jag ska kolla på för jag har inga pengar! jag får lite smått panik efetrsom jag måste köpa klart alla mina julklappar. jag får använda mina födelsedagspengar (: och nu kom jag just på att fanny (www.fannyys.blogg.se) sa till mig att lyssna på nån låt och spola fram super långt så kom en annan. jag har bara ett problem - vilken?
nu ska jag brodera, bra att göra lite nytta iaf.

tjohej
lina.


kan du beskydda mig

borde inte blogga just nu, jag har inte tid. ändå så gör jag det? har sjukt massa saker som ska hinnas med innan jul :O har ångest över: att ja har lämmnat in min HKbok som jag behöver för att göa min läxa, att det gick skit på matteprovet och jag kommer sänka mig, att jag inte fattar ett piss av tekniken och den ska vara klar snart, att jag jag inte kommer hinna bli klar med mina syslöjdssaker, att musikprovet kommer gå åt hellvete, att mitt hår kommer bli fuckat när jag blonderar det. ja listan kan göras lång... skolan tar upp all min tid, har inte tid för någonting längre känns det som, känns bra. känns bra. men nu ska jag inte vara mer negativ. eller jo en sak till, jag har just fått skolkatalogen och behövde därför sitta och kolla igenom hela... (tvångstanke?) men nu så. idag var faktiskt ganska så chill, hemkunskap hade vi första timmen. lämmna in en läxa som tog mig hela natten att göra (och så säger hon att man kan lämmna den immorron?!) men vi bakade iallafall lussbullar :D det är gott! tacka gud för det, för maten var ju inte så trevlig som man skulle vilja att den var. fick tillbaka fysikprovet, 5 poäng från mvg. bra lina! med tanke på att fysik (eller no överhuvudtaget) inte är min grej. (: jag och louise drog in till stan en snabbis efter skolan, hon skulle hitta prao. hon sluatde upp på hurry curry på hötorget. på tiden va var i stan hann vi träffa hela fem konstiga/cp människor. som alla hade lite udda saker att säga till oss.
1 - hej tjejer! jag är ensam hemma ikv...
2 - han sa inget men gick óch log stördaste leendet mot oss (värre än urban:O)
3 - en kille som gick förbi och sen hoppade runt i en 360 och bara TJA!
4 - kille som log en massa och gick förbi sen sa han tjo.
5 - kille på tunnelbanan som sprang förbi mig och skrek BU! i mitt face och spottade även (FYFAN VAD ÄCKLIGT!)

men nu ska jag äta jag håller på att dö.
hinner med an snabb dagens klädsel innan.



blå kofta - gina tricot
vitt baslinne - hm
gröna strumpisar - hm
hade även svarta stövlar från skopunkten och stckade strumpor :D
ursäkta bilden som är en aning suddig - dags att köpa ny mobil!

måste visa mitt galet söta pepparkakshus också


made by lina.

HEJDÅ
lina.

RSS 2.0